Op dag 1 van de 30dagenblogchallenge is het de bedoeling dat ik een recente foto van mezelf plaats en 5 weetjes over mezelf vertel. De uitdaging is natuurlijk om weetjes te vertellen die ik nog niet eerder heb gedeeld.

Foto

Hij staat hierboven al, maar nu hier de recente foto van jezelf. Het is gewoon een selfie, gemaakt toen ik woensdag een sollicitatiegesprek had. Ik dacht aan deze blog, ik zag er netjes uit, mooi moment voor een foto dus.

30dagenblogchallenge 5 weetjes over mezelf

Lees ook: 30dagenblogchallenge: start

5 Weetjes over mezelf

Dan nu 5 weetjes over mezelf. Ik vind dit soort dingen altijd moeilijk om te bedenken, maar ik ga het toch proberen.

 1. Ik heb vroeger best lang bij scouting gezeten.

  Toen mijn vader in een Brabants dorp ging wonen wilde hij graag dat wij ook daar wat anderen kinderen leerden kennen en een beetje een sociaal leven kregen. Hij heeft toen in overleg met ons, ons op scouting gedaan. Mijn broer hield het niet ontzettend lang vol, maar ik heb er uiteindelijk van mijn achtste tot mijn zestiende op gezeten. Heel veel plezier mee gehad, ondanks dat ik er niet altijd kon zijn omdat ik niet ieder weekend daar was. Het was zeker een goede zet die voor mij heel fijn was. Ik ben overigens gestopt toen ik over moest naar leiding worden en hoe leuk me dat ook leek, dat was niet te combineren met mijn leven bij mijn moeder, de afstand was simpelweg te groot.

 2. Ik heb in meerdere musicals en theaterstukken gespeeld.

  Vanaf mijn veertiende heb ik best veel met theater gedaan en ondanks dat ik niet heel goed zing ook in musicals gespeeld. Ontzettend leuk en eigenlijk zou ik dit graag weer oppakken. Misschien deze zomer maar eens gaan kijken hoe.

 3. Ik kan soms heel onzeker zijn.

  En heb dan de neiging om mezelf eerder te overschreeuwen als me terug te trekken. Ik word dan vaak juist heel druk en praat nog meer dan normaal.

 4. Ik ben gek op goede kaas.

  Kaas eet ik graag op brood, maar dan meestal jonge kaas, liefst van een goede marktkraam of kaasboer. Maar Franse kaas vind ik echt heel lekker. Na uitgebreid eten vind ik heerlijk. Ik kijk nu al uit naar de kaasjes op vakantie. We gaan naar Frankrijk en daar liggen alleen al in de supermarkt erg lekkere kaasjes, maar van een marktje is helemaal geweldig.

 5. De meeste zomervakanties die ik heb gehad waren in Frankrijk.

  We kampeerden eigenlijk altijd en ik vind en vond dat heerlijk. Zoals ik net al zei, ook dit jaar gaan we kamperen in Frankrijk. Dit jaar niet met een eigen tent, maar een gehuurde. Iets meer gemak en gesleep. En we hoeven niet alle zooi mee te slepen. Ik heb er nu al zin in. Frankrijk blijft voor mij een geweldig vakantieland, hoewel ik nog genoeg andere landen op mijn lijstje heb staan, zoals Italië, Groot Brittannië, Noorwegen of Zweden, maar ook verder weg Indonesië, Canada of Mexico. Wie weet ooit….

Nou dit waren de weetjes over mezelf. Welke wist jij nog niet van me?

5 weetjes over mezelf

#30dagenblogchallenge

5 reacties

 1. Essma op juli 8, 2018 om 8:06 am

  Wat leuk dat je bij de scouting hebt gezeten! Ik vind dat ook echt wel wat voor onze dochter. Canada staat hier ook hoog op het lijstje❤️

  • Maaike op juli 8, 2018 om 8:08 am

   Scouting is leuk, de uniformen waar minder maar heerlijk buiten spelen, lekker actief en heel sociaal. Ik zou het zeker doen!

 2. natuurfreak op augustus 2, 2018 om 9:02 pm

  Leuke weetjes en bedankt voor het volgen van mijn blog

 3. Yvonne KT op augustus 6, 2018 om 11:25 am

  J’avoue que je suis également une bonne mangeuse de fromage français. Mes préférés Le Beaufort, fromage de chèvre et de brebis.
  Bises

 4. […] 5 Weetjes over mezelf […]

Laat een reactie achter