Op facebook kwam ik een paar weken geleden een oproep tegen van Danielle met de vraag wie er zin had om mee te doen aan de 30dagenblogchallenge. Oftewel 30 dagen en 30 blogs met allerlei onderwerpen. Ik had hier wel zin in, maar ik vind in de maand juli 30 blogs schrijven iets teveel van het goede.

Mijn plan

Mijn plan is om in de maanden juli en augustus deze 30 blogs te publiceren. Ik denk dat er tussendoor soms ook wat mijn normale artikelen komen, er komt nog een samenwerking aan en ook de persoonlijke artikelen wil ik graag blijven schrijven. Maar op deze manier heb ik wel de leuke uitdaging om vaker te schrijven en mezelf aan te wennen om meer blogs te publiceren en dat wil ik graag.

Maar nu eerst de lijst met onderwerpen voor de komende tijd:

Uitdaging

Ik moet trouwens zeggen dat sommige onderwerpen wel een uitdaging zijn, maar misschien is dat juist leuk, buiten mijn comfortzone. Ik schrijf echt nooit over dingen als een celebrity crush en ik vraag me af of ik wel een favoriete quote heb. Maar goed, we gaan het zien. Ik ga proberen er iets leuks van te maken.

Maar mijn voornaamste uitdaging is het vaker schrijven. Mijn doel vooral dat en dan is een lijst met onderwerpen natuurlijk heel makkelijk om mee te beginnen. Ik ben heel benieuwd hoe het me gaat bevallen. Tags vind ik vaak leuk om in te vullen, maar deze lijst is natuurlijk weer iets heel anders. Voor nu dus de 30dagenblogchallenge!

Lees ook: alle tags die ik heb ingevuld.

 

1 reactie

  1. […] Start […]

Laat een reactie achter