Ik kwam recent via facebook een mama challenge tegen om deze zomer een heel aantal activiteiten met je kind te gaan doen en hierover te bloggen.

Waarom doe ik mee?

Ik merkte dat ik een beetje tegen de zomervakantie op zag. Ik ben heel erg gewend aan C die 3 dagen op de peuterspeelzaal zit en dat dus lang niet altijd iets leuks gedaan hoeft te worden, thuis spelen op de vrije dagen is ook fijn. Om mezelf uit te dagen leuke activiteiten te verzinnen die eens iets anders zijn als anders leek het me erg leuk om aan de mama challenge 2017 mee te doen. Natuurlijk ga ik hier ook verslag van doen!

De challenges

Er zijn 10 challenges bedacht en deze kan je allemaal op jouw manier uitvoeren. Ik heb nog geen idee in welke volgorde ik iets ga doen en of ze allemaal lukken, maar ik ga er natuurlijk wel mijn best voor doen!

 

pje

Ook meedoen?

Natuurlijk kan je ook meedoen! Meedoenals officiele blogger kan niet meer, daar zjn de inschrijvingen voor gesloten, maar zelf meedoen kan natuurlijk ook. Er is een facebook groep waarin je verslag kan uitbrengen of een leuke foto kunt posten. Meld je daar vooral aan als je dat leuk vind!

De andere blogs

Hieronder andere blogs die al geschreven zijn in het kader van de mama challenge 2017:

[inlinkz_linkup id=724895 mode=1]

De andere bloggers

Er doen 42 bloggers mee, hieronder kan je hun namen en website vinden. Altijd leuk om even te gaan kijken!

Angélika (www.take50.wordpress.com)
Emy (www.kaboutertuinblogt.nl)
Fatima (www.fatimama.nl)
Fleur Miller (www.mizflurry.nl)
Fleur Veldkamp (www.mamasliefste.nl)
Gerdi en Marianne (www.blondenbruin.nl)
Ilse (blog.kreanimo.com)
Janske (www.janske.nl)
Jeanine (www.juliaflynn.nl)
Josan (www.goodgirlscompany.nl)
Joyce Norder-Kaldijk (www.joyfromjoyce.nl)
Joyce Scheele (www.mamakletst.nl)
Judith (www.mommylovespink.nl)
Kim (www.krachtigemoeders.nl)
Kimberley (www.gewoon-wij.be)
Kimberley (www.lifestylekimberley.nl)
Krystle (www.batboy.nl)
Leonie (www.mijnkindkandewasdoen.nl)
Linda (www.go-or-no-go.nl)
Lodi (www.lodiblogt.nl)
Mahwish (www.mammiemammie.nl)
Marguerita (www.marstyle.nl)
Marieke (www.babybanjo.nl)
Marieke (www.mariekeblogt.nl)
Marijke (www.mamasmetthee.wordpress.com)
Marjon (www.byjon.nl)
Mary-Lou (www.mamaloublogt.nl)
Meike (www.jekindjedoethetzo.nl)
Merel (www.lotuswritings.nl)
Minke (www.mamaminke.nl)
Mirjam (www.metmirjam.com)
Nathalie de Martelaere (www.unicornsandfairytales.be)
Nathalie Mulckhuijse Hoekema (www.volgmama.nl)
Nathalie Wakker (www.veusteveul.nl)
Nicole (www.meisje-eigenwijsje.nl)
Priscilla (www.glim.org)
Ramona (www.kijkmama.nl)
Roelina (www.roelina.nl)
Roxanne (www.roxxy84.nl)
Saskia (www.saskiaswereld.nl)
Xenia (www.lifebyxenia.nl)

8 reacties

 1. Nicole Orriëns op juli 7, 2017 om 8:48 am

  Ik herken helemaal dat je tegen de zomervakantie kunt opzien! Dat had ik ook altijd. Alle bestaande structuren vallen ineens weg, en dat kan best pittig zijn. Zo ging ik wekelijks naar de spelotheek en die ging dan ook dicht : (

  • Maaike op juli 7, 2017 om 9:32 am

   Ja dat soort dingen maakt het lastig

 2. Armande op juli 7, 2017 om 7:29 am

  Picknicken lijkt me een ontzettend gezellig plan! Ik ben dol op van die complete mandjes/koffertjes met alle kneuterige bestekjes en servies erin. Meestal is het plastic dus je kleine kind kan er rustig mee gooien. 🙂
  Met een klein badje een een theeserviesje in de tuin scoor ik ook altijd als er kleine kinderen op bezoek zijn en het is mooi weer.

 3. Bianca op juli 7, 2017 om 9:42 am

  Wat leuk! Heb zelf even niks mee gekregen van deze challenge, maar ik ga het zeker in de gaten houden x

 4. JUDITH op juli 7, 2017 om 9:43 am

  Leuk ik ben al aan het bedenken welke challenges ik ga doen deze zomer!

  • Maaike op juli 7, 2017 om 10:02 am

   Ik heb ook al een paar ideeën! Leuk hè?

 5. Mieke | mieksmind op juli 8, 2017 om 9:20 am

  Succes met de challenges (ook voor de anderen) ik heb geen hele zomer vakantie vrij dus ik geniet volop van mijn vrije dagen

 6. […] Aankondiging […]

Laat een reactie achter