En dan na het weekend maar meteen de eerste update van mijn doel om gewicht kwijt te raken.

Ik ben vanochtend op de weegschaal gaan staan en die gaf een kilo minder aan! 😀 Qua eten is het dit weekend ook vrij goed gegaan. Gisteren wel wat extra’s op, maar bewust en daardoor echt heel mager geluncht. Verder lukt het redelijk goed om gewoontes als in de namiddag in het weekend een beetje chips te doorbreken en heb ik dat niet op (want gekozen voor de zondagochtend waarin ik een meeting had met lekkere hapjes). In de basis dus heel tevreden.

Vanochtend heb ik met Zoon gezwommen (als iedere maandag) en ik merk vanmiddag dat ik daardoor (?) meer trek heb. Ik moet mezelf echt beheersen om niet iets te eten te pakken. Als Zoon straks wakker is neem ik dus ook een iets subtantieler tussendoortje anders red ik het niet tot het avondeten. Een beetje rauwkost doet het hem dan gewoon niet. Ik moet ook zeggen dat de halve krentenbol die er nog lag nu dus wel op is. Over vandaag dus minder tevreden, tot nu toe. De rest van de dag dus volhouden om wel af te vallen en niet in oude gewoontes terug te vallen.

Vandaag gegeten of op de planning:

  • Ontbijt: Griekse yoghurt met een mandarijn, handje druiven en handje muesli. Koffie met melk
  • Lunch: salade van witlof met gorgonzola, walnoten, handje rozijnen en balsamicodressing, halve krentenbol
  • Tussendoor: handje noten en straks nog een activia yoghurt
  • Diner: Andijviestamppot met weinig aardappel en een rundergehaktbal

Laat een reactie achter