Hierbij presenteer ik vandaag alweer de vierde aflevering van Moe-dig! de podcast! Ik ga hierbij in gesprek met Carolien Vennema over het hebben van ambities als moeder, balans tussen jouw eigen dingen en zorg voor je kinderen en hoe je dat vorm kan geven.

Wie is Carolien Vennema?

Carolien heeft een momboss academy en helpt hierbij ambitieuze moeders om hun eigen bedrijf op te zetten of verder vorm te geven in balans met de zorg voor je eigen gezin. Ik leerde haar een tijdje geleden kennen via instagram en we merkten dat we samen een mooi idee hadden voor een podcast. Ook al is de situatie namelijk als je chronisch ziek bent soms anders, heel veel van haar kennis kan je ook gebruiken als je niet voldoende energie hebt.

Waar gaan we het over hebben in de podcast?

De algemene focus is een stukje ambitie houden ook als je een gezin hebt of ziek bent. Je kan heel vaak meer dan je denkt puur door keuzes te maken. Carolien heeft een heleboel mooie tips die alleen al in een eerste gesprek naar voren kwamen. Een heel belangrijke hierin is: “Luister naar je hart!”

Lees ook het verhaal van moedige moeders Inge en Lynn!

Wat wil jij nu echt als moeder?

Verder komen in de podcast praktische tips langs, maar ook onderwerpen waar meer je gevoel gaat spreken. Een paar dingen waar wij het over gehad hebben zijn:

  • Focus uren
  • Zet een wekker aan en je telefoon of tv uit.
  • Balans verandert als je moeder bent.
  • Wat plan je nou als eerste in in je agenda?
  • Ga doen waar je echt gelukkig van wordt!

Ik hoop dat je graag wilt luisteren naar mijn podcast over ambitie hebben als moeder en dat je het net zo’n mooi gesprek vind als ik!

Wat zijn eigenlijk jouw ambities als moeder?

Hier vind je ook mijn andere podcasts!

#podcast voor moedige #moeders die #moe zijn. Over #ambitie hebben als #moeder. #opvoeding #zzp #balans

Laat een reactie achter