Een week of 2 geleden deelde ik de kamer van C. Nu laat ik onze babykamer zien. Ook een kamer waar we veel energie en tijd in hebben gestoken en ik denk ook wel dat dat te zien is.

Klein

Het is een heel klein kamertje, maar voor een babykamer groot genoeg. Er zit een fijne inbouwkast in en een ledikant, commode en stoel passen er in.

De meubels zijn hetzelfde gebleven als bij C, de hele aankleding hebben we wel aangepast.

&Mik

Robin van &Mik heeft ons geboortekaartje ontworpen en zij maakt ook allerlei posters en spullen voor kinderen en baby’s. Wij waren direct weg van het slapende vosje en we konden bij haar stof bestellen voor gordijnen. Mijn moeder heeft deze voor ons gemaakt. Ook hebben we een kussentje van dezelfde stof en we hebben een aankleedkussenhoes met weer hetzelfde vosje.

De posters zijn ook door Robin gemaakt en voor wat variatie vonden we de bosdieren als indiaan wel erg leuk.

Toen ik het lampje van het vosje vond in een winkel heb ik die meegenomen. Erg zwak licht, maar wel handig bij nachtvoedingen. Een mooie deken in het bed van baby’s only, een mandje van de hema op de commode voor kleine spulletjes en toen was het kamertje af.

Zelf zijn we ontzettend blij met hoe deze kamer is geworden. Heel schattig, vrolijk en rustig kamertje. Wat vinden jullie er van?

6 reacties

 1. rory op mei 24, 2017 om 12:45 pm

  Lief en leuk kamertje. Ik vind de details zoals het vosje wat terugkomt erg gezellig. Een kleine kamer vind ik nooit erg voor een kleintje. Dat voelt ook ‘cosy’ en gezellig, toch?

  • Maaike1982 op mei 24, 2017 om 12:49 pm

   Is ook zo hoor! Het is voor nu groot zat en het is inderdaad een gezellig kamertje.

 2. Minke | mamaminke.nl op september 18, 2017 om 11:09 am

  Wat leuk gedaan. Wij hebben niet echt een thema maar bij de oudste hadden we wel een muurschildering met dieren. Of dat nou daar door komt of niet, maar hij is gek op dieren haha.

 3. […] ik echt geweldig vind is dat Robin het vosje wat overal op Ruubs kamer te zien is en op ons geboortekaartje stond speciaal op de zak heeft gezet. Ze vertelde dat ze heel […]

 4. […] ik zwanger was van Ruub hebben we zijn babykamer in ons oude huis helemaal naar onze smaak ingericht. We wilden graag iets anders als toen de kamer […]

Laat een reactie achter