De afgelopen weken zijn we heel erg aan het rondkijken geweest naar wat we willen in ons nieuwe huis. Het is een huis dat qua ruimte erg mooi is, maar wel weinig sfeer heeft. Ik vind het dus fijn om mooi behang uit te zoeken, maar ook kleinere producten maken natuurlijk sfeer in huis. Wij zochten onder andere een houten klok uit.

Creative use of technology

Ik mocht van creative use of technology een aantal mooie producten uitzoeken in hun webshop. Hoewel ze prachtige horloges of sieraden hebben besloot ik met het nieuwe huis in het vooruitzicht mooie spullen voor in huis uit te zoeken. We vinden hout altijd erg mooi en rustig dus dat sluit echt perfect aan. Mooie houten producten met een laser gesneden of gebrand. Echt heel erg leuk!

Klok

Het eerste wat ik koos was een mooie klok. We hebben nu een hele standaard saaie keukenklok dus die vervangen voegt echt wel iets toe aan decoratie en het is nog praktisch ook. Klok creative use of technology

Ik was echt ontzettend blij verrast toen ik deze klok uitpakte. Hij komt in een mooie strakke zwarte doos en hij is echt heel mooi en strak. Op de foto zie je niet heel goed hoe mooi de lijntjes van de cijfers eigenlijk stipjes zijn. Ik vind hem echt prachtig. Voor de tijd dat we hier nog wonen heb ik de klok aan de muur gehangen en ook hier staat hij mooi. Klok aan de muur

Als je van bloemen houdt

En toen mocht ik nog meer uitzoeken. Ik zat een beetje over de website te klikken op zoek naar meer leuke dingetjes voor in huis en kwam de categorie als je van bloemen hout tegen. Dit maakte me nieuwsgierig en daarom keek ik eens. Dit lijkt me echt perfect voor onze slaapkamer, bloemen die niet kunnen verwelken. Ik koos voor een geweldig leuke cactus en ik denk dat ik er een bij ga kopen voor in de vensterbank op onze slaapkamer. De stekels van de cactus zijn echt scherp en het echt een heel leuk ding. Ik werd hier echt vrolijk van.

Cactus creative use of technology

Onderzetters

Als laatste bedacht ik dat we straks waarschijnlijk een nieuwe salontafel hebben en deze beschermen tegen vlekken van koffie of glazen is natuurlijk fijn. Ik zag dat creative use of technology ook geweldige onderzetters maakt en ik besloot deze ook te bestellen. Ook deze komt weer in een mooi stevig doosje en verrasten me weer positief. Het is heel stevig hout en voelt heel duurzaam. Ook vind ik het patroon prachtig. Ik ben er blij mee!

Onderzetters creative use of technologyAanrader?

Ik vind creative use of technology echt een aanrader. Ze maken mooie producten, hebben snelle levering en zijn anders dan anderen. Ik zag ook dat je custom made producten kunt bestellen met eigen afbeelding of tekst. Ik vind het eigenlijk erg jammer dat ze de telefoonhoesjes daarvan niet leveren voor mijn telefoon.

Deze blog bevat producten die ik heb gekregen van een bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening absoluut niet. Lees hier meer over op de pagina samenwerken.

Laat een reactie achter