Inmiddels liggen de feestdagen alweer achter ons, maar toch wil ik nog een aantal van onze cadeautjes delen die hier een groot succes waren. Echt cadeaus voor het hele gezin bij ons thuis. Omdat goede ideeën van anderen altijd fijn zijn hieronder een lijstje met dingen waar wij erg blij mee zijn. Oftewel cadeau inspiratie voor het hele gezin!

kleuren met water

Cadeaus voor een peuter en kleuter

paw patrol speelgoed

Maar ook playmobil is altijd een succes. Ruub kreeg met kerst playmobil 1 2 3 en Cas de gewone, in dit geval de brandweer. Wat ik ook altijd een succes vind zijn kinderboeken. Ik ga nog een blog schrijven met de leukste recente kinderboeken, dus die tips bewaar ik nog even.

Verder is een bordspel altijd een succes. Cas kreeg deze keer trap er niet in, wat ik dan weer heb gekregen van de PR Factory. Hij vindt het echt een hilarisch spel. Kijk vooral naar het onderstaande filmpje om te zien wat voor spel het is…

Voor meer tips kijk eens naar de categorie producten. Daar bespreek ik een hoop leuke dingen in.

Voor volwassenen

Voor volwassenen zijn er natuurlijk altijd goed cadeaus. Een aantal zal bijna iedereen wel bedenken, maar dingen die ik deze feestdagen cadeau gaf of zelf kreeg laat ik hieronder zien.

Fotoshoot met foto’s voor oma. Mijn schoonmoeder wilde heel graag mooie foto’s van ons voor bij haar in huis. Die hebben we dus maar laten maken door past&present fotografie en deze laten afdrukken. Een indruk van deze shoot kan je hieronder zien.

Verder gaf ik M een set met rituals producten voor mannen. Hij kreeg ook een bluetooth speaker overigens. Van hemd voor hem kreeg ik trouwens ook nog een leuk cadeautje voor M, namelijk een mooie sjaal die wel warm is en lekker dun. Ik was hem bijna zelf gaan gebruiken.

sjaal hemd voor hem

Zelf kreeg ik een mooie ochtendjas. Ook kreeg ik een kookboek met koolhydraatarme recepten, dus heel geschikt met het afvallen en diabetes. Waar ik ook erg blij mee ben zijn bluetooth oortjes waarmee in in de auto kan bellen en makkelijker muziek kan luisteren. Mijn schoonzus gaven we luxe biotherm bodylotion overigens. Op mijn lijstje stonden overigens nog boeken over bloggen en happy socks.

Voor ons allemaal had ik het boek van bier en appelsap gekocht. Leuke nieuwe uitjes in deze regio zijn erg welkom en dit boek staat vol met leuke tips.

bier en appelsap boek

Voor ons zijn dit de belangrijkste cadeaus voor het hele gezin deze feestdagen. Wat gaven jullie aan elkaar?

Deze blog bevat een paar producten die ik gekregen heb en een aantal affliate links.

Laat een reactie achter