Al een aantal maanden ben ik op zoek naar een ful buckle drager. Ik draag Zoon nog steeds wel met de doek of de (zelfgemaakte) mei tai, maar nu hij loopt merk ik dat een makkelijke snelle drager wel een toevoeging is. Daar komt bij dat de mei tai langzamerhand wat te klein aan het worden is dus dat betekent dat er een nieuwe drager moet komen.

Ik heb via de facebookgroep ooiebeest travelwraps zowel de beco soleil als de kokadi flip toddler xl hier thuis gehad. De eerste beviel wel. Makkelijke drager die redelijk lekker zat. Ik vond de schouderbanden iets te kort waardoor hij wat sneed, dus dat bleek de reden om verder te zoeken.

Beco soleil 2                                                 Kokadi flip xl

Daarna de kokado flip geprobeerd. Conclusie is, past niet bij ons. Hij zit voor mij redelijk comfortabel, maar voor M totaal niet en Zoon wilde er absoluut niet in. Hij is gek op dragen, maar duidelijk niet in deze drager. Simpelweg geen goede optie.

Zondag heb ik van iemand de lenny lamb mogen proberen en die vond ik erg comfortabel dragen. Ik zou hem graag willen hebben als deze niet al bijna te klein bleek voor zoon. Helaas viel hij ondanks het comfort dus af. Zoon vond hem wel fijn, hij moest zelfs huilen toen hij er uit moest. Zo jammer.

Lenny lamb                               Tula Spotted love

Maanden geleden had ik al een Amerikaanse tula gepast van iemand en die zat niet lekker. Hij duwde mijn borsten naar elkaar en daarmee was dit dus geen goede optie. Vreemd genoeg heb ik nu een andere Europese tula te leen en die zit geweldig. Ik vind hem fijn, Zoon vindt hem fijn dus wat ons betreft wordt dat hem. Nu alleen nog afwachten of M hem lekker vindt zitten, anders gaat de zoektocht toch nog door. En probleem, hoe herken ik de goede versie van tula met soepele stof en daardoor het comfort wat ik wil….

IMG-20151025-WA0007

Zoon op mijn rug in de geleende tula

Laat een reactie achter