Nog maar een paar weken na de vorige bloghop alweer een bloghop! De december bloghop dit maal. December is sowieso echt leuk, want natuurlijk loopt de winactie voor Made with Joy ook nog!

Wat is een bloghop?

De meesten zullen een bloghop inmiddels wel kennen, maar voor degenen die het nog niet kennen even een korte uitleg. Een bloghop is een manier om nieuwe bloggers te leren kennen. Een aantal bloggers, in dit geval 11, hebben ieder een leuke winactie georganiseerd. Elke blogger verwijst naar de volgende zodat je een rondje kunt maken en daarmee kunt kennismaken met nieuwe blogs en natuurlijk mee kunt doen aan de leuke winacties!

De december bloghop is een bloghop van 11 bloggers waarbij je prijzen kunt winnen variërend van een janod puzzel, tot een kerstpakket, een shoptegoed voor feestartikelen of het instaproofboek. Leuke dingen voor jezelf of je kinderen dus!

Even voorstellen

Voor degenen die vanaf de blog van Ilse komen en mij nog niet kennen even een korte kennismaking met mij en mijn blog. Ik ben Maaike en blog op www.maaikeschrijftop.nl. Ik ben moeder van 2 zoons van 4 en 2. Naast mijn blog werk ik parttime bij een bibliotheek waar ik de educatie verzorg.

Op Maaike schrijft op schrijf ik over het leven bij ons thuis. Dat varieert van onderwerpen over opvoeding, persoonlijke verhalen of leuke tips voor ouders. Recent schreef ik bijvoorbeeld over niet de moeder kunnen zijn die ik wil zijn, het nut van verkleden of tips bij het kiezen van een basisschool.

Waar kom je vandaan en waar ga je naar toe?

Als je niet bij mij ben gestart kom je van de blog van Ilse, hallo lief kleintje. Ilse is moeder van Lars die nu bijna 1 jaar oud is. Ze neemt je mee in haar leven als jonge moeder met leuke plogs, verhalen over ouderschap, leuke producten, maar ik zag ook een lekker recept.

Maar als je niet bij mij gestart bent ben je al bij Ilse geweest en is het dus veel interessanter om te lezen waar je naar toe moet. Dat is de blog van Nancy, Nancy’s fashionstyle. Nancy schrijft hier in het Engels met name over mode. Ze heeft soms ontzettend mooie kleding die ze showt. Ik werd echt blij van de prachtige sjaals die ze liet zien en ze draagt vaak mooie rokken.

Kaya Sieraden

Maar dan natuurlijk wat je kan winnen. Bij mij kan je een cadeaubon winnen ter waarde van 25 euro van Kaya sieraden. Ik mocht voor hetzelfde bedrag iets uitzoeken en koos een prachtige armband als cadeau voor papa.

Een mooi gevlochten, leren, bruine armband met een zilveren sluiting. Leuk detail is dat je vrijwel ieder sieraad kan personaliseren door bedels of een gravure zoals bij deze armband. Ik heb hierbij gekozen voor de voorletters van Cas en Ruub.

Ondanks dat ik dit als sinterklaascadeau heb gegeven vind ik dit echt een perfect kerstcadeau voor papa.

Winnen!

 • Maar wat moet je er voor doen om te winnen?
 • Reageer op deze blog of op het facebookbericht over deze actie met een leuke reactie waarin je vertelt wat jij zou kopen van de 25 euro shoptegoed.
 • Voor een extra winkans mag je me volgen op facebook of instagram. Dit is natuurlijk niet verplicht, maar daar maak je me wel erg blij mee!
 • Delen, liken of reageren op social media zou helemaal geweldig zijn, maar ook dat is natuurlijk niet verplicht!
 • Je kan tot en met 14 december meedoen met deze winactie. De dag erna zal ik de winnaar bekend maken.

Mirremeid, gefeliciteerd. Je hebt de bon gewonnen!

38 reacties

 1. Marion Poeste Thomas op december 7, 2018 om 7:37 am

  Wauw wat een leuk idee. ik zou niet 123 denken aan een ”sierraaad” voor papa; maar via de link met kadotips voor mannen zitten erg leuke artikelen tussen, mijn man draagt geen sierraden(naast onze trouwring en horloge in het weekend) maar die sleutelhanger met familytime en foto erin gegraveerd zou hij wel erg gaaf vinden om aan zijn sleutelbos te hangen. ik maak graag kans om hem hiermee te kunnen verassen. Ik volg op fb en insta en heb het berichtje gedeeld.

 2. Erika op december 7, 2018 om 8:02 am

  ik zou een sieraad met naam van onze dochter willen kopen dan.
  Na 10 jaar mogen wij ons ook eindelijk papa en mama noemen en daarom iets met naam van haar.

  Leuke blog om te leren kennen

  Volg je op.fb en insta

 3. Rianne weer op december 7, 2018 om 8:40 am

  Leuk. Ik hop verder….succes

 4. Erika Panjer op december 7, 2018 om 8:57 am

  Heerlijke blog om mee kennis te maken zo leukkkkk

  Wat ik zou kopen is een hanger met mijn dochter haar naam.
  Sinds 12-08 mogen wij ons ook na eindelijk 10 jaar papa en mama noemen en zij is voor ons zo speciaal dat ik iets met naam van haar zal kiezen

  Volg je nu ook op.fb en insta

  Fijne feestdagen

 5. Betti Scheringa op december 7, 2018 om 9:04 am

  Een armband met de namen van onze meiden voor mezelf

 6. Anna op december 7, 2018 om 9:40 am

  Een mooi armbandje voor mijn dochter Julia

  Facebook: An Na

 7. Patricia lubbertje op december 7, 2018 om 10:13 am

  Ik zou de kadobon geven aan mijn mantelzorgster als bedankje voor alles wat ze voor mij en mijn twee zoontjes doet.
  Zodat ze zelf iets moois kan uitzoeken.

 8. Bianca Fenna op december 7, 2018 om 10:28 am

  Ik zou heel graag nieuwe oorbellen voor mijn jongste dochter uitkiezen. Ze heeft erg gevoelige oren en kan alleen zilveren verdragen. Die van haar zijn ringetjes en worden wat klein voor haar, dus dit zou een geweldige kans zijn om wat passenders te kopen en haar enorm te verrassen

 9. Trotsema fati op december 7, 2018 om 12:12 pm

  Ik maak graag kans op een leuke ketting of armbandje voor mijn dochter lijkt me geweldig!

 10. Nadia op december 7, 2018 om 12:14 pm

  Wat leuk, ik doe mee! Ik zou een mooi sieraad voor mezelf uitkiezen, iets met de naam van mijn zoon.

 11. Simone op december 7, 2018 om 12:25 pm

  Ik doe graag mee en zou denk ik een mooie armband voor mijzelf uitzoeken.

 12. Selina op december 7, 2018 om 1:09 pm

  WoW wat super gaaf zeg! Ik zou heel graag een ketting willen met de eerste letter van beide dochtertjes.

 13. Anja op december 7, 2018 om 1:33 pm

  Je blog is leuk geworden. Ik wens alle lezers veel plezier en de deelnemers aan de winactie veel succes

 14. shayen6 op december 7, 2018 om 3:26 pm

  Ik ben verliefd geworden op https://www.kayasieraden.nl/nl/kaya-sieraden-bedelarmband-jasseron-zilver-stel-ze.html. Deze zal onze oudste prachtig staan. (FB LennyWibbelink)

 15. E. Wout op december 7, 2018 om 3:32 pm

  Ik doe heel graag mee voor mijn zoon; hij wilt zo graag een stoer armband

 16. Nancys Fashion Style (@nancybaten1) op december 7, 2018 om 5:23 pm

  Fijn weekend Maaike!

 17. Stacey katuin op december 7, 2018 om 6:50 pm

  Dolgraag zou ik de geboorteketting of een zilveren bedelarmband willen bestellen om de geboorte van onze uk mee te symboliseren. Deze zal ik met trots een eeuwigheid blijven dragen. Die gratis armband met sterretjes vind ik ook fantastisch. Het zal ons speciale momentje worden samen

 18. Wendy Steghuis op december 7, 2018 om 9:26 pm

  Ik zou wat uitzoeken voor mijn dochtertje van 2. Ze heeft nu nog de armband om die ikzelf vroeger omhas, maar die past ze niet lang meer

 19. lifestylemommys op december 7, 2018 om 9:43 pm

  Ik ben dol op Kaya en zou zeker deze bestellen: https://www.kayasieraden.nl/nl/zilveren-ketting-i-love-you-to-the-moon-back.html

  Facebook: Linda Raaijmakers
  Instagram: @lindaenbjorn

  Groetjes Linda, l_raaymakers@msn.com

 20. elisabeth maria martina op december 7, 2018 om 10:02 pm

  mooi cadeau voor mijn kleindochter

 21. Marian B op december 7, 2018 om 10:45 pm

  Dat is niet verkeerd! Ik denk dat ik een ketting voor mijn dochtertje zou kiezen, de Zilveren Ketting ”Swarovski® Geboortekristal & Hartje’ vind ik wel leuk!

 22. mirremeid op december 7, 2018 om 11:17 pm

  ✨⭐️

  Ik maak heel graag kans op deze sieradenbon. Ik zou voor mijn tweelingdochters een mooi armbandje uitzoeken. Het duurt nog even maar alvast een vrolijk kerstfeest toegewenst namens mijn hele gezin!

  ✨⭐️

  Nu hop ik weer vrolijk verder naar het volgende blog.

  Ik volg je op Facebook (Mirjam Hellingman) en Instagram (mirremeid)

 23. Dionne van der Kooij op december 8, 2018 om 12:09 am

  Wat een top actie weer zo net voor de feestdagen! Voor de aankomende feestdagen wil ik graag voor onze dochter en al haar nichtjes een family-bracelet kadogeven. Die fijne kadobon zou hier echt van pas komen met 7 kleine princesjes.

 24. Wendy van Zetten op december 8, 2018 om 7:31 am

  Wauw wauw Wauwie van deze mega verwennerij wordt ik zeker heel blij zou heel graag dit prachtige bedrag aan shoptegoed willen winnen wie wil dat nou niet #Pureverwennerij Van een prachtige nieuwe armband voor de feestdagen wordt ik mega blij ik volg je op fb&ig. Nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik deze fijne prijs zou mogen winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen en kan het verwennen van mezelf deze feestdagen beginnen

 25. Petite Teacher op december 8, 2018 om 8:59 am

  Mooie blogposts schrijf je Maaike. Leuke actie is dit trouwens. Ik zou een ketting kiezen voor mijn bff die dat al meer dan 40 jaar is, omdat ze simpelweg een van de leukste en liefste mensen is! Ze is een belangrijk puzzelstukje in mijn leven, dus ja, de keus voor een ketting was makkelijk! Liefs, Lieske

 26. sonja6668 op december 8, 2018 om 9:17 am

  Ook al zo’n toffe prijs! Ik heb recent ook shoptegoed weggegeven, maar baal wel dat ik zelf niks heb uitgekozen! Dus ik doe mee!

 27. Adriana de Ruiter op december 8, 2018 om 2:15 pm

  Goedemiddag! Wat leuk om zo via een bloghop kennis te maken! 🙂 Ik ben je meteen op instagram en facebook gaan volgen, lees graag nog meer van je! 🙂 Ook doe ik gráág mee aan de winactie, zou heel graag voor ons pleegdochtertje haar eerste sieradensetje bestellen. Ik twijfel nog tussen het setje flower power en uiltjes 😀
  Fijn weekend!

 28. sylvia op december 8, 2018 om 10:36 pm

  ik heb al een mooie ketting met geboortestenen van Kaya, deze zou ik graag aanvullen met zo’n supermooie ring met geboortestenen, dus ik doe graag mee!!

 29. Anja op december 9, 2018 om 9:59 am

  Wat een mooie prijs om te winnen. Ik zou het gebruiken voor een ketting met geboortesteen en voorletter of naam van mijn zoontje die begin dit jaar onze kinderwens na heel wat jaren in de medische molen in vervulling liet gaan.

 30. Andy E op december 9, 2018 om 10:44 pm

  Ik zou met het shoptegoed een stainless steel ketting met eigen tekst laten maken, een mooi persoonlijk tekstje er op dat veel voor me betekent.

 31. Jen op december 10, 2018 om 6:22 am

  Ik zou een kettinghanger met de namen van de kinderen of hun initialen kiezen. Om ze altijd dicht bij me te dragen.

 32. Sharon de Ridder op december 11, 2018 om 10:32 am

  Kaya heeft zulke mooie sieraden <3 Ik zou samen met mijn dochters een armbandenset uitzoeken 😀

 33. kempenaers anita op december 11, 2018 om 10:49 am

  wat een leuke actie, denk dat ik maar eens een armband voor mijn kleinzoon ga uitzoeken is gewoonlijk steeds voor de kleindochter

 34. G.T. op december 11, 2018 om 9:22 pm

  Ik doe graag mee. Ik zou gaan voor de leather look armband you are my star.
  Ik heb helaas geen FB of Instagram.

 35. Sharon op december 11, 2018 om 9:37 pm

  Ik zou dit graag willen winnen voor mijn partner en de vader van onze kindjes. Hij verdient het ook echt, doet veel voor de kids en wordt bijna 40!

 36. Claudia Diependaal op december 12, 2018 om 1:12 am

  Hoi hoi,

  Sorry als ik al eens gereageerd heb. Maar ik heb een zeef van een geheugen. Dus ik weet niet meer of ik eerst naar Instagram ging en hier nog iets wilde tikken. Komt door de MS. Maar als je w keer mijn naam zou zien dan laat deze maar gewoon weg hoor. Echt heb ik ook weer pff….

  Ik doe trouwens wel erg graag mee!

  Groetjes Claudia. Nogmaals sorry als dit het 2e bericht is!

 37. Moniek op december 12, 2018 om 8:15 pm

  Ik zou graag een mooie hanger met de naam van mijn dochter willen winnen ❤

 38. annamariagregorowicz op december 13, 2018 om 12:00 am

  Wat een leuke actie! Helaas neem ik geen deel in dat soort van acties omdat ik nooit meer iets win. 🙂 Nooit meer sinds ik echte liefde heb gevonden. Misschien omdat ik in die woorden geloof: als je geluk in de liefde hebt, heb je er geen in winacties

Laat een reactie achter