GO WITH THE FLOW!

Go with the Flow! is een 5-daagse training waarin je leert meer in het hier en nu te leven, vanuit vertrouwen in plaats van angst en hoe je beter om kunt gaan met onverwachte gebeurtenissen.

Herken je dit?

Als je ziek wordt, staat je hele leven op zijn kop. Alles is ineens anders en iedereen moet zich aanpassen. Je bent misschien wel heel erg bang voor alle veranderingen of hoe je toekomst eruit ziet. Tegelijkertijd word je ook geleefd door ziekenhuizen en revalidatieafspraken. Misschien heb je zelfs wel hulp nodig in het huishouden. Alles is ineens anders. Kortom: je hele leven staat op zijn kop.

     Na deze training weet jij ...

  • hoe je meer in het moment kan leven.
  • hoe je om kunt gaan met onverwachte gebeurtenissen.
  • hoe je kunt leven vanuit vertrouwen in plaats van angst.

Go with the Flow! helpt je om een rare en moeilijke periode iets makkelijker door te komen. Je leert loslaten waar je geen invloed op hebt.

Prijs is incl. btw

PROGRAMMA

We gaan in 5 dagen werken aan meer 'go with the flow' leven. Je leert kiezen voor wat echt belangrijk is en los te laten wat je niet meer nodig hebt. 

Dag 1: Prioriteiten stellen

Elke dag zullen er dingen zijn die echt moeten. Prioriteiten stellen en daarbij nagaan wat je echt nodig hebt als gezin in de tijd dat jullie thuis zijn. Deze dingen zullen anders zijn als normaal.

Op deze dag gaan we na wat er nodig is om de dag fijn door te komen.

Dag 2: Loslaten

Dingen gaan anders als je van tevoren bedenkt. Het heeft eigenlijk totaal geen zin om je hier druk om te maken, want je kan er toch niets aan doen.

Op deze dag gaan we zorgen dat je meer 'go with the flow' leeft en dat je kan loslaten.

Dag 3: Plannen

Ondanks dat alles anders kan zijn, kan een dagplanning maken heel fijn zijn. Wie werkt wanneer, wanneer moeten de kinderen naar school of gaan ze spelen?

Op deze dag maken we een dagplanning.

Dag 4: Angst en vertrouwen

De angst is waarschijnlijk behoorlijk aanwezig. Kan je nog wel goed voor de kinderen zorgen? Hoe ziet je toekomst eruit? En word je nog beter?

Op deze dag geef ik je handvatten om meer met je angst om te gaan en deze (meer) los te laten.

Dag 5: Zorgen voor jezelf

Naast het zorgen voor je gezin is het heel belangrijk om voor jezelf te zorgen. Je bent een betere moeder, partner en werknemer als je goed voor jezelf zorgt. Juist als je chronisch ziek of vermoeid bent is dit ontzettend belangrijk.

Op deze dag leer je hoe je dat doet.

VRAGEN?

Weet je niet zeker of de training Go with the Flow! bij jou past, neem dan vooral contact met me op. Dan kijken we samen wat goed voor jou is. Het kan goed zijn dat ik je adviseer om naast een training ook te kiezen voor individuele coaching.