De laatste maanden kreeg ik regelmatig de vraag wat mijn verhaal is over chronisch ziek zijn. Mijn verhaal waarin ik van levensbedreigend ziek naar chronisch vermoeid en ziek ging.

Moeilijk en persoonlijk

Ik vond het ongelooflijk moeilijk dit hele verhaal op te schrijven, ook al staan er wel delen online in oude blogs. Ontzettend fijn, maar het was niet hele hele verhaal. Daarnaast is een deel van mijn verhaal, het verhaal van mijn familie, het verhaal waarin mijn broer overleed en ook mijn vader ziek was. Lang getwijfeld, maar toch wil ik dit verhaal vertellen.

Mijn verhaal vertellen is alleen veel persoonlijker en makkelijker in een podcast. Daarom vind je hieronder en op spotify en itunes mijn nieuwste podcast: Mijn verhaal over chronisch ziek zijn!

Leven met een levensbedreigende ziekte en daarna chronisch ziek worden is heftig. Luister naar mijn verhaal.

#chronischziek #kanker #ziek #persoonlijk #chronischvermoeid #diabetes

Laat een reactie achter