Toen we in dit huis kwamen wonen had het 2 slaapkamers op de eerste verdieping (plus een zolderkamer). Een van de kamers was van voor naar achter in over de hele verdieping en dus doorgebroken. Daarnaast was er een klein kamertje waar we destijds de babykamer van C voor hebben gemaakt. Toen wij een tweede kindje verwachtten wilden we C nog niet naar zolder hebben, omdat hij een wat onrustige slaper is waar we ´s nachts regelmatig langs bij moeten.

Verbouwing

We hebben toen onze grote slaapkamer gesplitst naar de oorspronkelijke kamers. Deze zijn niet heel groot, maar groot genoeg voor een kinderkamer en een ouderslaapkamer. Er is een muurtje geplaatst, een deur gezet en natuurlijk is alles geschilderd.

Kleurkeuze

Voor C wilden we graag een kamer met iets wat hij nu leuk vindt, maar neutraal genoeg voor over een paar jaar. We hebben de muren donkergrijs en lichtblauw geschilderd. Voor ons leuke kleuren voor een stoere jongenskamer, maar neutraal genoeg om lang leuk te blijven. We hebben de stuva serie van ikea gebruikt voor een bankje/opbergkist en de kledingkast. Dit in wit en geel, lekker fris kleurtje erbij.

Kiepwagen

C houdt erg van auto’s en we zagen bij freesstudio een mdf van een kiepwagen die we echt iets voor hem vonden. Deze hebben we geschilderd in dezelfde kleuren als zijn meubels en muren.

Klaar!

Toen nog een leuk peuterbed en een kleed van hm er in en zijn kamer was klaar! Wij en hij zijn er erg blij mee. Het is geen grote kamer, maar wel gezellig en echt zijn plekje geworden!

13696398_1810335235870236_510838800_n

1 reactie

  1. Babykamer | Maaike schrijft op op maart 23, 2019 om 2:56 pm

    […] week of 2 geleden deelde ik de kamer van C. Nu laat ik onze babykamer zien. Ook een kamer waar we veel energie en tijd in hebben gestoken en […]

Laat een reactie achter