Sinds ik kinderen heb shop ik ontzettend veel online. De stad in met een peuter en nu net dreumes is eigenlijk niet echt leuk en ik heb niet zo vaak oppas dus zonder kinderen de stad in is gewoon niet zo makkelijk. Daarnaast merk ik dat voor mezelf weinig winkels zijn waar ik kan slagen. Ik heb nou eenmaal een grote kledingmaat en dat betekent dat een heel aantal winkels bij voorbaat al afvallen.

About You

about youSinds 10 oktober is er een nieuwe webshop waar ik kan slagen voor kleding voor mezelf, mijn man en kinderen. About You is internationaal al langer actief en nu ook in Nederland. Wat ik erg leuk vind is dat ze ook inspiratie bieden met outfits en combinaties. Je kunt kiezen voor een BN-er, stijl, gelegenheid of trend en dan krijg je verschillende suggesties om te bekijken. Als je deze een hartje geeft krijg je weer bijpassende suggesties. Oftewel ze zorgen voor inspiratie en personalisatie. Een outfit die ik geweldig mooi vind is deze!

Daarnaast heeft About You een aantal andere voordelen:

 • Gratis verzending
 • Snelle levering
 • 100 dagen retour sturen
 • Kopen op rekening
 • Veel verschillende merken

Omdat About You nieuw in Nederland is hebben ze nu 40% welkomstkorting! Ik ga dus snel een verlanglijstje maken met dingen die ik nu graag wil bestellen!

Verlanglijstje

Omdat ik het natuurlijk niet kan laten om te bedenken wat ik zou kopen nu er zo’n grote aanbieding is heb ik een aantal producten geselecteerd die ik graag zou willen hebben. Of ik ze allemaal koop weet ik niet, maar ik hou ze zeker in gedachten!

Voor Cas

Voor Cas vind ik een stoere spijkerbroek met een rood shirt erg leuk. Het shirt heeft een print van een weg en er staan verschillende voertuigen op. Past perfect bij hem dus! Lekker stoere kickers erbij en hij ziet er erg leuk uit!

[easy-image-collage id=3193]

Voor Ruub

Ruub heeft al een hoop shirts van Cas toen hij deze maat droeg, maar juist een wat warmer vest mist nog. Daar een lekker flexibel broekje bij waar ook wasbare luiers goed inpassen en hij ziet er ook leuk uit. Vest lijkt me trouwens ook leuk met een spijkerbroek, altijd fijn om makkelijk te kunnen combineren.

[easy-image-collage id=3196]

Outfit M

Ook voor M heb ik eens rondgekeken. Zijn sneakers zijn compleet versleten dus leuke nieuwe sneakers zijn erg welkom. Verder is een overhemd, jeans en trui altijd welkom. Ik vond deze wel leuk, of hij het met me eens is geen idee natuurlijk!

[easy-image-collage id=3201]

Voor mij

En als laatste wil ik zelf natuurlijk ook nog wat dingen voor deze winter. Ik heb zeker nieuwe enkellaarsjes nodig en ik vind de cognackleurige erg leuk! Verder een lekker vest in een warme winterse kleur, een mooie top erbij en een mooie donkere spijkerbroek. Ik denk dat dit echt een heerlijke outfit voor de winter is!

[easy-image-collage id=3206]

Je ziet dus dat je bij About You veel kunt kopen en dan heb ik de accessoire-sectie nog volledig overgeslagen! Ik denk dat ik een deel van de bovenstaande items dit weekend ga bestellen, juist met deze hoge korting van 40%!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met About You. Als je via mij iets koopt krijg ik een klein percentage van jouw aankoopbedrag.

14 reacties

 1. Chantal op oktober 20, 2017 om 4:58 am

  Jaaaa ik heb al zoveel gehoord over deze webshop! Je ziet ook overal posters hangen. Jouw wishlist ziet ee onwijs goed uit. Ik ga ook eens kijken.

 2. MamaMinke op oktober 20, 2017 om 5:08 am

  Leuke spullen. Ik koop eigenlijk vrij weinig online. Vind dat niet zo leuk als gewoon winkelen haha.

 3. Stephanie op oktober 20, 2017 om 5:19 am

  Ziet er goed uit en leuke combi’s! Ga dit weekend ook eens kijken.

 4. Nicole Orriëns op oktober 20, 2017 om 5:19 am

  Het ziet er goed uit moet ik zeggen. Leuke naam ook voor een webshop ‘About you’.

 5. Hanneke op oktober 20, 2017 om 7:24 am

  Ik hoor ook overal over About you! Ben erg benieuwd, ga dit weekend eens even rondneuzen 🙂

 6. Angélika op oktober 20, 2017 om 10:07 am

  Leuk dit! Ik was al benieuwd naar About you door de reclames. Ze hebben inderdaad hele leuke dingen. Ik ga neuzen dit weekend!

 7. Blog & Beauty op oktober 20, 2017 om 4:57 pm

  Ik kwam er ook al mee in contact. Erg leuk he! Ik vind vooral de jeans die je uit hebt gezocht voor jou erg mooi.

  • Maaike op oktober 20, 2017 om 4:57 pm

   Hij was vanmorgen uitverkocht in mijn maat. 🙁

 8. Xenia op oktober 20, 2017 om 6:22 pm

  Ik vind het een leuke shop, kwam ze ook overal tegen

  Jammer dat je broek er niet meer was:(

 9. Carrieremamma op oktober 21, 2017 om 12:00 pm

  Leuke webshop. Kende ik nog niet. Die 100 retour is helemaal handig

 10. Marieke op oktober 21, 2017 om 8:54 pm

  Wat een leuke kleding zeg! Ik ben dol op ‘nieuwe’ webshops. Ik ga zeker even een kijkje nemen!

 11. Kiki hasselton op oktober 22, 2017 om 1:15 pm

  Oe, dat ziet er leuk uit! En nog heel even 40% korting! Ik ga gelijk snuffelen!

 12. Merel op oktober 25, 2017 om 6:20 am

  Fijn concept dat je suggesties krijgt. Dan vind je in elk geval nieuwe spullen die ook bij je passen! Mooie kleding ook.

 13. […] stad nog in. Ik heb een nieuwe broek nodig en M een paar schoenen. Nu de broek die ik mooi vond bij About You uitverkocht is toch maar even verder kijken. Ik vind een mooie donkere spijkerbroek, dus dat is […]

Laat een reactie achter