Ergens mij grote frustratie, ergens boeit het kennelijk ook niet genoeg, maar er is een ding dat we in de afgelopen anderhalf jaar niet hebben gedaan bij ons in huis. Dat is namelijk op een aantal plaatsen mooie lampen ophangen. Zowel in de keuken, onze slaapkamer als de wc hangen nog van die mooie peertjes aan een snoer. Geen gezicht eigenlijk. Oh nee, de wc heeft een afschuwelijke lamp van de vorige bewoners, niet heel veel beter dus.

Waarom hangen we die lampen niet meteen op?

kaal peertje in de keuken

Toen we de sleutel kregen van ons huis hadden we 2 weken voor schilderen en verhuizen. We hadden dus vrij weinig tijd. In die korte tijd hadden we dus niet alles af, maar het huis was prima bewoonbaar. Alleen, we hebben dus nooit mooie sfeerverlichting opgehangen op sommige plekken of gewoon geen praktische lamp. Eigenlijk frustreert het me behoorlijk dat ik na anderhalf jaar nog steeds geen mooie lamp in de keuken of mijn slaapkamer hebben. Dat dit nog niet is gelukt heeft echt wel te maken met mijn gezondheid en gebrek aan energie, maar toch, ons huis af hebben zou wel erg fijn.

Toen gingen we een verbouwing plannen

Een paar maanden geleden kregen we de mogelijkheid om ons huis te verbeteren en daarmee een verbouwing te plannen. We willen onder andere een nieuwe keuken. Natuurlijk kunnen we wachten tot we deze hebben met eindelijk ophangen van de lampen, maar ik kwam bij Directlampen.nl echt hele mooie lampen tegen die prima voor en na de verbouwing kunnen. Waarom zouden we dan wachten? Ik mocht een mooie plafondlamp voor in de keuken uitzoeken en deze hangt eindelijk tegen het plafond. Het ziet er zo meteen veel meer af en sfeervoller uit! Natuurlijk onze keuken is niet heel mooi, maar dan nog scheelt dit. En deze lamp staat ook erg mooi in de nieuwe keuken dus hij blijft absoluut ook mooi!

lamp van directlampen.nl
Aan het plafond is deze lamp moeilijk te fotograferen, daarom even zo.

Sfeer en gezelligheid door lampen ophangen

Ik ben zo blij dat we eindelijk deze lamp hebben opgehangen! Het geeft veel meer sfeer en gezelligheid! Overigens viel me op dat Directlampen.nl ook echt een mooi en groot assortiment heeft, van dit soort bijzondere plafondlampen tot klassieke. Ik twijfel ook heel erg om mooie lampen voor de muur te kopen die passen bij de strakke stijl die we willen. Maar ik denk dat ik daarmee wacht tot na de verbouwing, dan weet ik daar wat meer wat ik wil. De levering van de lamp was trouwens heel snel en netjes, ook toen ik er twee kreeg per ongeluk. Die kon ik op hun kosten terugsturen dus ook dat was erg prettig.

Wat ik wel merk door deze rare actie om de lampen zo lang niet op te hangen is dat je het eigenlijk nauwelijks meer ziet tot het veranderd is. Dan valt me ineens op hoe veel leuker dit is. Het huis is ineens veel meer af!

Wat voor verlichting heb jij in huis?

Die klusjes die blijven liggen in huis. #lampen #inrichting #verhuizen #klussen

Dit artikel is een samenwerking

5 reacties

 1. Aniek op augustus 1, 2019 om 10:21 pm

  Haha ik ga alweer bijna verhuizen en ik heb nog steeds één kamer waar nog een kaal peertje hangt. Misschien toch maar eens een lamp ophangen 🙂

 2. Kool Family op augustus 1, 2019 om 11:46 pm

  Wij zitten ook nog in de peertjes. 😉
  Wel nog maar pas sinds eind februari verhuisd. We willen vooral eerst een tafel kiezen en in functie van de tafel alle verlichting.

 3. Marushi op augustus 8, 2019 om 10:17 am

  Wat een mooie lamp! Ik herken het probleem wel haha, onze lamp in de slaapkamer is toen kapot gegaan, en nu hangt er al maanden een peertje haha. Maar gelukkig stoor ik me er niet zo aan 😛

 4. ingrid op augustus 10, 2019 om 9:38 am

  bij ons is 1 lamp stuk. er moet een nieuwe komen. maar dat si ook al een jaar geleden. oeps

 5. […] om de dag mee af te sluiten, maar eigenlijk niet fel genoeg om lekker bij te lezen. Net zoals we in de keuken hadden, hangt op onze slaapkamer nog steeds een peertje aan het plafond en dat is eigenlijk veel te fel […]

Laat een reactie achter