Vandaag precies een jaar geleden besloot ik mijn oude blog nieuw leven in te blazen. En omdat er zo veel plezier aan beleef is dat wel redden voor een feestje! Ik ga terugkijken op het afgelopen jaar, maar natuurlijk is een feestje reden voor een winactie!

Het begin

In 2014 heb ik al een tijdje wat geblogd op een gratis WordPress site. Daar kwam de klad in doordat ik gewoon niet heel goed wist wat ik deed. Ook was ik onzeker en deed daardoor weinig aan promotie. Zonde, want dan krijg je die lezers ook niet.

Een jaar geleden besloot ik het goed aan te pakken, een eigen domein te nemen en het gewoon te gaan doen. Ik ben me tijdens het bloggen gaan verdiepen in de achtergronden en heb vooral mijn onzekerheid aan de kant gezet waardoor ik die promotie wel deed.

Van veel naar minder bloggen

In de eerste maanden kwam er zeker 5 keer per week een boog online. Ik schreef veel, niet alles even goed, maar wel met veel plezier.

Toen mijn broertje overleed lukte zo vaak bloggen me niet meer. Die eerste tijd niet, maar ook daarna niet. We kochten en verkochten ons huis, verhuisden, ik solliciteerde en vond een baan. Al die dingen vroegen zo veel aandacht dat mijn blog minder tijd en aandacht kreeg.

Ik baalde daar behoorlijk van, want ik vind het veel te leuk om wel iets mee te doen. Ik probeer nu 2 tot 3 blogs per week te plaatsen. Als het niet lukt jammer dan, maar de lat moet niet te hoog. Dan schrijf ik juist niet en dat is zonde, want ik vind het zo leuk.

Wat bracht het jaar bloggen me?

Een puntsgewijs lijstje met dingen die het jaar bloggen me heeft gebracht.

 • Leren nadenken over hoe ik dingen verwoord.
 • Kennis over WordPress, seo en het schrijven van online artikelen.
 • Een hobby waar ik veel plezier uit haal.
 • Leuke samenwerkingen waardoor ik een aantal producten heb die ik me anders niet had kunnen veroorloven.
 • Leuke contacten met lezers, maar zeker ook met andere bloggers. We moeten die meeting met elkaar echt een keer offline doen, meiden!
 • Ook al deel ik niet alles, ik vind toch ook dat ik een mooi document heb gemaakt over mijn leven het afgelopen jaar.

Maaike schrijft op in cijfers

[easy-image-collage id=3965]

Het lijkt me leuk en aantal cijfers te delen over mijn blog.

Er staan nu 185 blogs online waarvan het grootste deel het afgelopen jaar geschreven. De meesten zijn door mij geschreven, maar 5 door gastbloggers, waarvan 3 door Joyce.

In het afgelopen jaar heb ik 17086 bezoekers gehad. Deze reageerden in totaal 1513 keer op mijn blog.I

Ik vind het voor een hobby best mooie cijfers. Natuurlijk lees ik soms veel grotere getallen, maar dat maakt niet uit. Ik ben blij met mijn blog en de mensen die hier komen lezen!

Winactie

Omdat ik het leuk vind om van deze blog iets feestelijks te maken heb ik 2 winacties geregeld. Vandaag mag ik 2 totaal verschillende dingen weggeven die wel beiden erg goed bij mij en mijn blog passen. De eerste staat hieronder, de tweede komt vanmiddag om 12 uur online!

 

Wasbare luier thirsties one size pocket

Afgelopen zondag schreef ik al een uitgebreide review over de wasbare luier thirsties one size pocket. Een erg fijne luier! Wil je deze in een heerlijke zomerse kleur geel winnen? LieveLuiers is zo lief om deze ter beschikking te stellen!

Wil je deze luier winnen? Dan moet je het volgende doen:

 1. Reageer op deze blog of op facebook waarin je laat weten dat je deze luier graag wilt winnen.
 2. Een extra winkans krijg je als je mijn facebook of instagram volgt.
 3. Delen van deze actie wordt gewaardeerd, maar is niet verplicht.

Je kan reageren tot 15 mei 12.00 uur. Daarna stuur ik de winnaar persoonlijk bericht.

LieveLuiers heeft de thirsties one size pocket ter beschikking gesteld voor de winactie. 

 

6 reacties

 1. Goele H op mei 8, 2018 om 7:46 am

  Jeej feestje, gefeliciteerd!

  Ik doe graag mee aan deze actie voor de wasbare luier. We willen er graag mee starten bij mijn zoontje en je hebt me met je review erg nieuwsgierig gemaakt hiernaar!

  • Maaike op mei 8, 2018 om 7:50 am

   Het is ook echt een fijne luier!

 2. Miekske Dingens op mei 10, 2018 om 1:43 pm

  Dolgraag een kansje, zouden zo graag willen proberen over te stappen naar wasbare luiers, dus een ideale kans om dit alvast te proberen! <3

 3. Marita Cuypers op mei 11, 2018 om 12:18 pm

  Graag meegedaan voor onze kleinzoon!

 4. Tamara op mei 15, 2018 om 6:45 am

  Ik doe graag mee aan deze winactie. Bij onze zoon hebben we een tweedelig systeem gebruikt. Daar zijn wij heel tevreden over, hij was ook vlot zindelijk. Voor onze tweede zou ik graag deze luier willen uitproberen. Wij gebruikte nu vaak wegwerpluiers als er iemand op kwam passen, omdat de meeste mensen de wasbare luiers niet goed omdeden, met lekkage tot gevolg. Hopelijk is dit de oplossing!

  • Maaike op mei 15, 2018 om 6:50 am

   Ik denk dat dit daar wel de perfecte luier voor is!

Laat een reactie achter