Schoenen, je hebt ze nodig en ze kunnen prachtig zijn, maar schoenen kopen vind ik vaak moeilijk. Vind maar eens een paar dat past en ik ook nog mooi vind. Te vaak ben ik eeuwig aan het zoeken.  Mijn frustratie met schoenen kopen dus…

Mijn voeten

Ik heb voeten met een hoge wreef waardoor veel schoenen al niet lekker zitten. Ook zijn mijn voeten breed dus veel schoenen kom ik simpelweg niet in. Mijn maat is prima met 39/40,maar vind maar eens schoenen die ook breed genoeg zijn.

Voor laarzen heb ik nog een ander probleem. Mijn enkels en kuiten zijn dik (zoals alles aan mij eigenlijk). Laarzen zijn er soms wel in breedtematen maar dan nog is het zoeken en vooral de hoofdprijs betalen.

Nog een probleem met schoenen is dat ik hakken vaak erg mooi vind staan is dat ze meestal niet comfortabel genoeg vind om de hele dag op te lopen. Zeker met de sprintjes die ik regelmatig voor Ruub moet trekken werkt dat gewoon niet.

Online schoenen kopen?

Met al deze onhandige problemen met schoenen kopen koop ik eigenlijk schoenen altijd in de winkel. De keren dat ik online iets bestelde paste het meestal niet namelijk.

Toch heb ik laatst meerdere paren schoenen online gekocht. Ik kreeg van footway namelijk de vraag of ik bij hen schoenen wilde uitzoeken en hun winkel wilde uitproberen. Dat was me dus wel een gok waard.

Hoewel ik graag mooie laarzen met hak wil hebben heb ik die gok maar niet genomen en ben voor sneakers gegaan. Ook bestelde ik een paar ballerina’s, maar die pasten als vanouds niet en heb ik omgeruild voor knalroze sneakers. Dan maar op safe spelen. Beide paren schoenen zijn dus van puma en ik vind ze heerlijk comfortabel. Fijn voor onder een spijkerbroek, maar ook bij een jurkje leuk. Ik ben er zo blij mee! Heerlijk om een dag op te lopen en naast de standaard zwarte die zo handig zijn, want het staat overal bij heb ik ook nog een vrolijke knalkleur. Dat knalroze is echt mijn favoriete kleur!

[easy-image-collage id=4007]

Overigens het retourneren van de niet passende ballerina’s ging prima. Het enige nadeel van footway is de verzendkosten die je betaalt. Maar de uitgebreide collectie, goede klantenservice en leuke aanbiedingen maken het toch een fijne winkel.

Dit bericht is gesponsord door footway.

Laat een reactie achter