Ik heb bedacht dat ik (hoe onorigineel) op dinsdag een blogje wil plaatsen over de afgelopen week. Ik vind het zelf wel erg leuk om te lezen en ook voor mezelf een leuk naslagwerk.

Maandag: Ik ontbijt met kwark, muesli en blauwe bessen van de markt. Erg lekker, dat 2014-08-04 09.11.01eerste deel eet ik vrijwel dagelijks, maar bessen
heb ik niet vaak. Genieten!

Zoon is al een tijdje huilerig, slaapt slecht en zit duidelijk niet lekker in zijn vel. We gaan naar de vervangende huisarts om te kijken of er iets aan de hand is. Na een dag huilen is hij bij de huisarts vrolijk en blij. Die kan overigens niks vinden. We besluiten het nog een paar dagen aan te kijken, omdat we donde
rdag naar het consultatiebureau moeten, maar als ze daar ook niks vinden gaan we terug. Het gaat duidelijk niet goed met Zoon.

2014-08-05 10.55.37

 

Dinsdag: Ik word wakker met een blij jongetje (dan nog) naast me. Foto is niet scherp, maar hij zat zo lief naar me te kijken. in bed.

Verder die dag thuis gerommeld, huishouden gedaan. Verdrietig jongetje getroost en voorkomen dat kat een dood vogeltje mee naar binnen nam.

 

Woensdag: Via love2bemama heb ik een tijdje geleden gereageerd op een oproepje om mee te doen aan baby sensory en er een review over te schrijven. Tot mijn verrassing ben ik hier voor uitgenodigd. Sinds begin juli gaan Zoon en ik dus iedere woensdag naar Almere om dit te doen.Erg leuk om te doen,leuke indrukken en goede ideetjes om met hem te doen. Deze les was er onder andere iets met ruiken van lavendel, citroengeranium en munt. Natuurlijk heeft Zoon dit in zijn mond gestopt. Zijn eerste hapje is dus munt gebleven. Hij vond het geen succes.

Verder deze dag weinig gedaan. Zoon is hierna altijd erg moe en met alle onrust qua huilen en slapen, ik ook.

2014-08-07 11.50.45

We zijn vandaag ook vier jaar getrouwd en ik krijg deze mooie bos bloemen.

Donderdag: Naar het consultatiebureau geweest. Zoa2014-08-05 14.52.28ls ik in een ander blogje al schreef is Zoon afgevallen. Niet goed! Dus meteen een lactatiekundige ingeschakeld om borstvoeding te stimuleren.

‘s Avonds heel veel gevoed en een flesje melk uit de diepvries gegeven dat er in hoog tempo in gaat. Spontaan ook een betere nacht slaap dus dat is fijn.

Verder is Zoon heel druk met kijken naar de nijntje “tv” geweest. Overigens ook met in zijn mond stoppen er van. Het muziekje is na een keer of tien best irritant overigens.

Vrijdag: de eetafspraak voor vanavond hebben we afgezegd. Nu eerst even concentreren op voeding. Ik blijf lang in bed met Zoon, hang wat op de bank en verder voeden, voeden, kolven en voeden. 2014-08-09 13.34.50

Zaterdag: Mijn zwager werkt bij een winkel waar ook tuinmeubelen worden verkocht. Hij belt ons dat hij een mooie tafel en vier stoelen heeft geregeld voor ons. M gaat de tafel met een boedelbak halen (70 km verderop). Tafel is inderdaad mooi. Als we de dag er voor de eetafspraak ook hadden gehad waren de stoelen ook al hier. Nu over 2 weken. Maar ik ben blij met de tafel. Hij is weliswaar rond, maar wel erg mooi en past goed in de tuin.
Mijn dag bestaat verder uit voeden en kolven. Zoon is wel al veel blijer en rustiger.

Zondag: Ook overdag weer veel voeden, rustig aan doen en energie op doen voor de avond. Eind van de middag rijden we naar vrienden waar Zoon die avond zal zijn en gaan wij naar een concert in het Amsterdamse bos. Blogje daarover volgt nog.2014-08-10 21.02.43

Laat een reactie achter