Ik vind het leuk om een soort dagboekje bij te houden met wat we de afgelopen week hebben gedaan. Dit in 7 foto’s met wat tekst. Voor iedere dag dus een foto. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om mee te lezen en ben benieuwd wat jullie van dit concept vinden. Ik ben nog een beetje aan het zoeken naar hoe ik dit vorm wil geven.

 

Maandag

Maandag besloot ik de knoop door te hakken en op een eigen domein te gaan bloggen. C was op de peuterspeelzaal en R sliep, dus ik heb heel veel zitten knutselen aan de site.

Verder wat dagelijkse huishoudelijke dingen gedaan en lekker met de kindjes gespeeld.

 

 

Maandag schreef ik over samen of apart slapen.

 

Dinsdag

2017-04-21-08.55.39-1418655205-1494834767763.jpgC moet weer naar de peuterspeelzaal. Normaal nooit op dinsdag, maar ik heb geruild zodat ik vrijdag met hem erbij een afspraak kon maken. We zijn even naar buiten geweest in de middag. C lekker fietsen en R op mijn rug. Verder veel thuis gespeeld en C heeft omdat hij erg moe was relatief veel tv gekeken, want slapen in de middag doet hij niet meer.

Vandaag schreef ik over R die 7 maanden oud is.

 

 

 

Woensdag

2017-05-10 10.02.54

Vandaag weer extra peuterspeelzaal. Dit keer vanwege een uitje naar de kinderboerderij. Ouders mogen mee en ik ga dus ook mee samen met R. C is helemaal weg van de babygeitjes die heel skattig zijn zoals hij het zegt. Hij rent ontzettend veel tijd rond in de geitenwei en speelt op de skippykoe. R slaapt in de wagen of zit lekker op mijn rug rond te kijken.

Ik schrok wel even toen we weg gingen. C was ineens weg en buiten zicht. Dat bent ik niet van hem gewend. Ik wist gelukkig wel zeker dat gezien de plek waar ik stond hij op de kinderboerderij moest zijn en hij niet het hek door kon zijn gegaan naar buiten. Hij kent de kinderboerderij erg goed en was naar de konijntjes gerend om daar in het hok te willen kijken. Naar huis vond hij nog geen goed idee.

Verder waren we ‘s middags lekker thuis weer. Ook niet meer de deur uit geweest.

Vandaag keek ik terug op mijn zwangerschap.

 

Donderdag

 

2017-05-11 15.20.07

 

Het wordt eentonig, maar vandaag moest C weer naar de peuterspeelzaal. Ik was rustig thuis. heb huishouden gedaan en R sliep heerlijk.

In de middag wilde ik graag even naar de markt en op de foto zie je C die wacht op de bus er naar toe. We hebben daar even boodschappen gedaan, daarna zijn we bij de fontein en de trein gaan kijken.

Ook hebben we wat gedronken en gespeeld bij brownies&downies. Leuk was dat M inmiddels klaar was en dat hij ook hij daar heen was gekomen. Leuk onverwacht uitje aan het eind van de middag.

Ik schreef over ons favoriete prentenboek.

 

Vrijdag

2017-05-12 12.27.32We kregen bezoek van mijn nichtje wat ik eigenlijk nog helemaal niet kende. We waren elkaar online tegen gekomen en vonden het leuk om elkaar ook echt te leren kennen. Was erg geslaagd ook al had C nogal wat moeite met zijn speelgoed delen met een jongetje wat hij nog niet kende. ‘s Middags toen ze weg waren vertelde hij wel dat hij met N vaker wilde spelen uit zichzelf dus zo erg zal het niet geweest zijn.

Ik schreef vandaag over C’s kamer.

 

 

 

Zaterdag

Zate2017-05-13 15.15.06rdag gingen we op bezoek bij vrienden van mijn ouders die ik dus al sinds mijn geboorte ken. Vroeger ging ik regelmatig bij hen logeren en nu gaan we er met enige regelmaat langs of zij komen bij ons. Nu gingen we naar hen toe.

We hebben daar heerlijk geluncht, naar de kippen gekeken en eitjes geraapt en C heeft heerlijk binnen en buiten gespeeld.

Ook zijn we even naar de kinderboerderij geweest. Helaas begon het daar heel hard te regenen dus het was relatief kort, ook omdat R wilde drinken. C had het wel goed geregeld dat hij geduwd werd op de tractor waar hij nog net te klein voor was.

Ik schreef over de waarde van online contacten voor mij.

 

Zondag

Moederdag vandaag, ee2017-05-14 08.10.04n dag waar ik verder weinig waarde aan hecht, maar het cadeautje van C op de peuterspeelzaal maakte is wel heel erg leuk. Hij gaf het ook zo trots aan me, heerlijk. Het is trouwens een doosje wat hij beschilderd heeft en er zaten een paar zelf gebakken koekjes in. Erg leuk!

Verder zijn C en M even gaan spelen bij natuurmonumenten hier in de buurt terwijl R na de drukke dag gisteren lekker in bed lag. Ik heb ondertussen een berg was gevouwen. Verder heb ik met C plantjes die we gisteren hadden gekregen in de tuin gezet.

In de avond was R in plaats van te slapen wakker en heel huilerig. Hij leek ergens last van de te hebben, maar waarvan dan? Vannacht kwam hij ook iets vaker als normaal, nu is hij wel vrolijk. Ik hoop dat het wel weer meevalt uiteindelijk.

In mijn blog van vandaag fantaseerde ik over de perfecte moederdag.

 

 

 

Laat een reactie achter