Ook afgelopen week heb ik een soort dagboekje bijgehouden met wat we gedaan hebben. Ik deel het weer in 7 foto’s.

Maandag

2017-05-15 16.17.39Een rustige dag thuis. C gaat naar de peuterspeelzaal. Ik doe wat huishouden, speel met R en in de middag met C als hij weer thuis is. Verder bestraat M met behulp van C een stukje tuin waar we een struik uit hebben gehaald die wij daar niet prettig vonden staan.

 

 

 

 

 

Dinsdag

2017-05-16 12.06.32We krijgen bezoek van een vriendin met haar zoon. Ze is iets later vanwege een zandbak die in elkaar gezet moet worden en doordat ik zeg dat wij nog zand moeten kopen neemt ze dat voor ons mee. De oudste 2 jongens spelen dus heerlijk in de tuin met zand. R vooral binnen en wij kletsen bij. Gezellige dag zo!

 

 

 

 

Woensdag

2017-05-17 09.27.01Wat is het warm ineens! In de ochtend vind ik dat dragen nog wel kan en doen we boodschappen met R op mijn rug. Daarna vul ik de bovenkant van de zandbak met water e gaat C daar mee spelen. Eigenlijk de hele dag. Hij vindt natte kleding overigens maar niks en dat moet direct uit. Uiteindelijk loopt hij grootste deel van de dag in zijn onderbroek dus.

 

 

 

 

Donderdag

Donderdag gaat C zoals gewoonlijk naar de peuterspeelzaal. In de loop van de ochtend komt mijn moeder langs. We kletsen bij, spelen met kindjes en ondanks dat we het hadden afgeschaft leg ik C in de middag in bed. Hij is zo moe dat hij alleen maar huilt en dat schiet niet op.

Verder bestel ik in de avond dit t-shirt voor M (zo handig dat hij niet meeleest hier) en regel ik wat dingen.

 

 

Vrijdag

M is vandaag jarig! In de ochtend vertelt C voordat we naar de peuterspeelzaal gaan wat we daarom allemaal moeten doen. Zijn lijstje is:

  • Cadeautjes uitpakken
  • Taart met kaarsjes eten
  • Verjaardagsstoel zitten
  • Lang zal hij leven zingen
  • Paw patrol kijken.

Het laatste leek me niet zo nodig voor M, maar de rest zijn we na de peuterspeelzaal mogelijk gaan maken. Mijn schoonmoeder was er inmiddels en we zijn naar het centrum gegaan en hebben een cadeautje gekocht. In combinatie met haar cadeau en wat C op de peuterspeelzaal had gemaakt zag het er meteen goed uit. Verder taart en kaarsjes gekocht. Natuurlijk meteen even treinen en fontein gekeken en geluncht bij brownies&downies. Thuis hebben we een stoel versierd en natuurlijk cadeau’s ingepakt. Dus toen M uit zijn werk was was het feest. Mijn schoonmoeder eet mee en we zijn helemaal verbaast dat zij C naar bed moet brengen van hem. Hij kiest eigenlijk altijd voor M.

Zaterdag

In de ochtend gaan C en ik naar de verjaardag van K. Hij wordt 3 en het is een gezellige ochtend. Alle kindjes mogen hengelen naar een cadeautje en C krijgt een balletje en een paw patrol ketting waar hij heel gelukkig mee is. Hij draagt hem de rest van het weekend.

In de middag gaat M weg en ik krijg bezoek van een vriendin. We doen verder niet veel. C speelt veel in de tuin, maken zelf pizza en het is gewoon gezellig.

 

 

 

Zondag

In de ochtend rijden we vrij vroeg al (we waren toch wakker) naar Utrecht Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern. We zijn aan het uitzoeken of we daar willen gaan wonen en willen er eens rondkijken. We pauzeren natuurlijk in het Maximapark waar C lekker even een uurtje in de speeltuin speelt. Over verhuizen of verbouwen volgt nog een uitgebreidere blog, maar wat we nu zien bevalt ons wel.

In de middag doen we veel huishouden. Maandag komt een makelaar op bezoek en hoewel ons huis absoluut niet verkoopklaar hoeft te zijn toch wel graag vrij netjes dus we hebben wat te doen.

Laat een reactie achter