Wow, wat spannend is dit! Vanaf vandaag gaat deze blog verder onder de naam Moe-dig! Moe-dig! is voor moedige moeders die moe zijn. Eigenlijk zit alles al in de naam! Maar naast de naam en de url is er meer! Lees snel verder wat je kan verwachten!

Wat verandert er niet op Moe-dig!

Op Maaike schrijft op schrijf ik al 2 ½ jaar leuke blogs en dat blijft net zo op www.moe-dig.nl. Ik wil dat ook echt niet veranderen en blijf graag schrijven. Ik streef zeker naar 2 keer per week. De onderwerpen die langskomen blijven hetzelfde, opvoeding, dingen voor ouders, gezond leven, omgaan met vermoeidheid en ziekte en een stukje duurzaamheid. Soms een gastblog, soms ook niet. Oftewel de inhoud blijft ongeveer gelijk. 

Maar ook de layout blijft hetzelfde. Natuurlijk is het logo aangepast, maar de rest blijft in grote lijnen hetzelfde. Ook blijft de website voorlopig zeker nog bereikbaar via www.maaikeschrijftop.nl.

Ook de facebookgroep voor moeders die niet altijd alles alleen kunnen blijft bestaan en gekoppeld aan Moe-dig!

Wat verandert er wel op Moe-dig!

Vooral alle namen, zowel de url als de naam die ik gebruik. Maar ook op social media ben ik vanaf nu te vinden onder de naam moedigmoeder of _moe_dig_ en weergave als Moe-dig! Als je me al volgt dan merk je hier verder weinig van. Je merkt het wel om me opnieuw te vinden, dat is onder dus nu onder een andere naam! Helaas is mijn moe-dig zelf niet mogelijk dankzij de regels hiervoor. Voor de volledigheid hieronder nog even de nieuwe links:

Moe-dig! de podcast!

Maar de grootste verandering is dat er bij Moe-dig! ook een podcast hoort! Ook weer een podcast voor moedige moeders die moe zijn. Een podcast voor moeders die niet altijd alles alleen kunnen door een ziekte of beperking. Vanaf vandaag staat de eerste aflevering online en deze zal ik regelmatig blijven uploaden. Je luistert bij deze podcast naar allerlei verhalen voor en door moeders waarbij gepraat wordt over vermoeidheid, opvoeding, ziek zijn, balans en meer. Hieronder kan je de aflevering luisteren, maar natuurlijk ook op spotify en (heel binnenkort) itunes natuurlijk!


Verder wil ik laten weten dat in de komende week er een paar leuke winacties online komen om het begin van Moe-dig! te vieren! En natuurlijk ben ik ontzettend benieuwd wat jullie van mijn vernieuwde website vinden!

2 reacties

  1. Win-driedaagse 1: Fotografie bon! | Moe-dig! op september 11, 2019 om 6:04 am

    […] de lancering van Moe-dig! hoort natuurlijk feest! En wat kan ik beter doen als een win-driedaagse te organiseren? De komende […]

  2. Hallo 2020, hallo plannen! | Moe-dig! op januari 9, 2020 om 6:00 am

    […] september gooide ik mijn blog om en stond Moe-dig live! Ik heb de keuze gemaakt om mijn blog meer te richten op moeders met een chronische ziekte of […]

Laat een reactie achter