Over Moe-dig!

Moe-dig! is  voor moedige moeders die moe zijn! Daarmee richt Moe-dig! zich op in de eerste plaats vrouwen. Meer specifiek moeders die niet altijd alles kunnen. Sommigen zullen (lichte) beperkingen hebben of een gezondheid die niet altijd meewerkt. Desondanks staan deze vrouwen positief in het leven, ondernemen graag leuke dingen met en zonder kinderen en zijn maatschappelijk betrokken. Voor deze groep vrouwen schrijf ik op Moe-dig!.

Zelf ben ik ook zo’n vrouw. Een vrouw met een verleden wat ze met zich meedraagt. Ook een vrouw die medisch gezien flink wat heeft meegemaakt en deze gevolgen met zich meedraagt. Maar bovenal ben ik een vrouw die zich daar niet door laat beperken. Beperkingen hoeven je leven niet klein of beperkt te maken. Nog steeds ben ik de trotse moeder van 2 zoons, werk ik met veel plezier en ben ik getrouwd met de liefste man van de wereld. Met mijn zoons en partner onderneem ik graag leuke dingen. Ik ben bewust bezig met de wereld om ons heen zowel in duurzaamheid als maatschappelijke betrokkenheid.

Op Moe-dig! wil ik laten zien dat beperkingen niet betekent dat je niet meer gezond leeft (juist wel!), dat je er op uit gaat, dat je kan werken en dat je een goede moeder, partner en vriendin kunt zijn. Soms is het niet makkelijk en ook dat mag gezegd worden, maar altijd zijn er fijne dingen die nog wel kunnen en meer dan de moeite waard zijn.

Wie is Maaike?

foto van Georgina fotografie

De voornaamste schrijver van deze blog ben ik, Maaike! Hieronder in steekwoorden van alles over mij. Wil je me beter leren kennen lees dan vooral mijn blogs dan wordt er al heel veel duidelijk. Maar in steekwoorden ben ik:

– vrouw – 37 jaar – moeder van 2 zoons (5 en 3) – getrouwd met de liefste – leesconsulent –  blogger -lezer – schrijver – vriendin – ex kankerpatiënt – helaas sinds kort diabetespatient.

Ik hou van:  – mijn man – mijn zoons – mooie boeken – muziek – sauna – bordspellen – escaperooms – lekker eten – bijkletsen met vriendinnen – mijn kinderen zien genieten – lente – kamperen -bubbelbaden – leven.

Over mijn blog

Ik deel veel over mijn leven, maar ook een heleboel niet. In overleg met mijn partner zijn naam of de volledige naam van onze kinderen

Alle teksten zijn door mij geschreven en sta ik achter. Ik kan niet voorkomen dat er misschien soms een inhoudelijk foutje in staat. Mocht je dat ontdekken ben je vrij om te reageren of me een mailtje te sturen op hallo@moe-dig.nl.

Op Moe-dig! zul je een soms een samenwerking vinden en er staan in sommige artikelen affiliate links. Dit zijn links die relevant voor het artikel zijn en als jij een product via die link koopt krijg ik een klein bedragje. Jou kost het niks extra, je helpt mij er alleen mee. Ik plaats overigens geen samenwerkingen waar ik niet achter sta.

Foto’s op deze pagina en in de sitebar zijn gemaakt door Georgina fotografie.