Ga ik weer bloggen.

Stilte

Ik heb het bloggen heel erg laten versloffen, maar ik merk dat ik het schrijven mis. Ik stel elke keer hoge eisen aan hoe vaak ik blog en dat nekt me elke keer. Ik ga gewoon schrijven als ik zin heb en dan zie ik wel waar het schip strand.

Gastblog

Gisteren verscheen er een gastblog van mij op twinkelbella en hier komt ook een vervolg op. Ik merk daardoor dat ik weer heel veel zin heb om te schrijven. Natuurlijk kan ik dan meer gastblogs schrijven, maar deze blog uit het stof trekken kan natuurlijk ook.

VeranderingenNewbornRuben.24.jpg

Inmiddels is er thuis wat veranderd. Zoon is inmiddels een peuter van 3 jaar! Hij gaat naar de peuterspeelzaal, heeft peuterdriftbuien en kletst de oren van je hoofd. En nog veel belangrijker, C heeft een broertje! R is 4 oktober 2016 geboren en dus alweer bijna 7 maanden.

Voor nu hoop ik dat er weer meegelezen gaat worden en ga ik gewoon lekker weer inhoudelijke stukjes schrijven. Ik ben zelf heel benieuwd hoe het gaat lopen!

Laat een reactie achter