Zoals jullie wel weten zijn we een maand geleden verhuisd. We zijn natuurlijk nog lang niet klaar in ons huis, maar een aantal ruimtes zijn al redelijk af en ik vind het leuk om wat dingen te laten zien van hoe het is geworden in ons huis. Vandaag begin ik met de roomtour kinderkamer in de kamer van Ruub.

Hoe het was

Toen we dit huis kochten was Ruubs kamer een soort studeerkamer in een rare tint bruin/roze. Voor een indruk hier een foto van funda van toen het huis te koop stond.

[easy-image-collage id=3690]

Roomtour kinderkamer

Toen ik zwanger was van Ruub hebben we zijn babykamer in ons oude huis helemaal naar onze smaak ingericht. We wilden graag iets anders als toen de kamer nog van Cas was. Toen we gingen verhuizen waren we alleen nog absoluut niet uitgekeken op deze kamer. Daarnaast heeft Robin van &Mik ook ongelooflijk leuke en mooie dingen voor ons gemaakt. De gordijnen konden we helaas niet meeverhuizen, maar de posters, de aankleedkussenhoes of het kussentje in de stoel natuurlijk wel. We hebben er dus voor gekozen om de basis hetzelfde te houden, maar wel met een aantal nieuwe producten erbij. Maar om te beginnen eerst een aantal foto’s, dat is natuurlijk het belangrijkste.

[easy-image-collage id=3693]

Dit is de kamer vanuit de deuropening. Op de vloer zie je een puzzelmat van Sebra kindermeubelen die ik heb gekregen van Flinders. Het is een hele mooie en stevige mat die erg mooi qua kleur is. Deze vind ik echt een leuke toevoeging aan de kamer, dus erg leuk om erbij te hebben. Op de achtergrond zie je de opbergzak van &Mik die ik bij Ruubs eerste verjaardag kreeg van haar. Daarachter staat het ledikant wat we al langer hadden.

[easy-image-collage id=3698]

Een foto van het voorleeshoekje. Naast de posters die we al hadden hangt er nu ook een vossenkop die ik bij mevrouw Groen heb gekocht en een klok die Robin had gemaakt als cadeau in een swap op het forum waar we beiden actief zijn en zij me had getrokken. De stoel komt overigens van ikea.

[easy-image-collage id=3696]

Hier het hoekje met de kledingkast en commode. De kast is nieuw en uit de stuva serie. Bewust voor deze serie gekozen, omdat we er op termijn ook de meubels mee kunnen uitbreiden als we willen.

[easy-image-collage id=3697]

Als laatste een foto van de kamer van de andere kant. Ik vind het een sfeervolle kamer geworden die nog wel een tijd leuk blijft als Ruub groter wordt. Ondanks de oranje kleuraccenten in combinatie met het groen op een muur vind ik persoonlijk de kamer nog steeds wel rustig. De puzzelmat is ook erg fijn. Hij is lekker zacht om op te spelen en het breekt alle rechte lijnen in de kamer mooi. Ik ben echt weer zo blij met het eindresultaat!

Wat vinden jullie van de kamer van Ruub? Moet ik voor de rest van het huis ook een roomtour doen?
Deze blogpost bevat een product dat ik heb gekregen voor dit artikel.

9 reacties

 1. Sylvia - alovelyadventure op februari 21, 2018 om 8:23 am

  Wat een leuk kamertje! De vosjesklok vind ik echt geweldig. Ja, leuk een roomtour van de andere kamers. Vind het altijd erg leuk ok bij mensen binnen te mogen kijken. Ik doe er meestal leuke ideetjes op

 2. Annabel op februari 21, 2018 om 9:12 am

  Ik vind het leuk om andere kamertjes te zien! Grappig dat smaken zo kunnen verschillen! Die roze bruine kleur hebben wij ook op onze slaapkamer en zijn daar heel blij mee. Een rustige warme sfeer in combinatie met onze meubels. Maar als baby/ kinder kamer zou ik daar ook niet voor kiezen. De kleur groen vind ik leuk in combinatie met oranje en het vosje.

  • Maaike op februari 21, 2018 om 10:12 am

   Dank je, grappig hè die verschillen

 3. Maaike op februari 24, 2018 om 10:01 pm

  Echt een leuke en vrolijke kamer! En er zijn ook genoeg mogelijkheden om over een paar jaar er een grote jongens kamer van te maken. Wij hebben ook meubels van de stuva serie, echt ideaal!

 4. Malou op maart 27, 2018 om 2:57 pm

  Wat een super leuk en vrolijk kamertje! Echt leuk om te zien 😀

 5. Jamey op maart 27, 2018 om 4:20 pm

  Wat een leuk kamertje zeg! En die stoel is echt gaaf!

 6. […] Ruubs kamer hebben we verschillende dieren, op posters, een vossenkop en een klok. Daar passen dus dit soort […]

Laat een reactie achter