Het is weer tijd voor een nieuwe bloghop, dit keer de nieuwjaarsbloghop. Ik vind dit altijd een erg leuke manier van samenwerken met andere bloggers, ik had nog een leuke prijs, dus om het nieuwe jaar goed te starten deze actie.

Wat is een bloghop?

De meesten zullen een bloghop inmiddels wel kennen, maar voor degenen die het nog niet kennen even een korte uitleg. Een bloghop is een manier om nieuwe bloggers te leren kennen. Een aantal bloggers, in dit geval 26, hebben ieder een leuke winactie georganiseerd. Elke blogger verwijst naar de volgende zodat je een rondje kunt maken en daarmee kunt kennismaken met nieuwe blogs en natuurlijk mee kunt doen aan de leuke winacties! De prijzen zullen erg gevarieerd zijn dus dat maakt de verrassing extra leuk bij deze nieuwsjaarsbloghop.

nieuwjaarsbloghop

Wie ben ik?

Voor degenen die me nog niet kennen zal ik me even voorstellen. Ik ben Maaike, nog net 36 jaar, getrouwd en moeder van 2 zoons. Ik werk 2 dagen in een bibliotheek waar ik verantwoordelijk ben voor de educatie.

Op mijn blog schrijf ik over het leven bij ons thuis. Dat gaat dus vaak over kinderen en ouder zijn, maar ook duurzaamheid, de weg naar een gezondere Maaike en leuke uitjes en producten bespreek ik. Oftewel van alles over een druk leven met 2 zoons.

Waar kom je vandaan?

Je bent hier waarschijnlijk gekomen via Website4Mama. Een leuke blog met dagelijks allerlei leuke blogs over opvoeding, uitjes, producten en meer. Veel reviews van webshops voor kinderen en voor jezelf. Oftewel alles voor mama! Dankzij dit artikel ontdekte ik bijvoorbeeld leuke kleding voor mijn zoons. De tips voor een geslaagd kinderfeestje neem ik ook zeker mee, want in april is Cas aan de beurt voor zijn eerste kinderfeestje.

Wat kan je winnen?

Je kan bij mij een product winnen waar ik erg enthousiast over ben in het kader van duurzaamheid. Daarnaast is het nog praktisch ook, dus die combinatie maakt dat ik echt enthousiast ben. Ik heb de verschillende herbruikbare zakjes van Nom nom kids inmiddels een tijdje in gebruik en dat bevalt prima.

Herbruikbare zakjes

Nom nom kids is een bedrijf wat herbruikbare zakjes maakt die ook vrij zijn van bpa, phtalate en pvc. Oftewel zeer geschikt om etenswaren in te bewaren. Alle herbruikbare zakjes zijn voorzien van een zipsluiting die behoorlijk stevig is, maar daardoor ook niet zal lekken. De herbruikbare zakjes kunnen ook in de diepvries of vaatwasser, dus schoonmaken is makkelijk.

Herbruikbare knijpzakjes

herbruikbare knijpzakjes

De eerste set die ik mag weggeven zijn herbruikbare knijpzakjes. Deze vul je aan de zijkant met yoghurt, smoothie of wat dan ook wat je wil gebruiken. Voor baby’s zou je er ook een zelfgemaakt hapje in kunnen doen en deze later kunnen opwarmen en zo op een lepel kunnen geven. Mijn zoons zijn gek op knijpyoghurt en -fruit, maar ik heb net altijd zin om iets te kopen, zowel qua afval als qua prijs. Op deze manier vind ik het prima. Je hebt de zakjes in 2 maten, de monsters en safari waarbij de monsters iets groter zijn.

Ruub eet uit herbruikbaar knijpzakje

Herbruikbare zakjes voor brood en snacks

Daarnaast heeft Nomnomkids ook nog herbruikbare zakjes voor brood en snacks. Ook deze zijn weer erg vrolijk en leuk met monsters er op. Ik vind de snackzakjes echt ideaal voor wat noten mee naar mijn werk, ja ik weet dat ze voor kinderen zijn, maar toch is het handig. Ook zijn ze heel geschikt voor wat rauwkost of fruit.

herbruikbaar zakje voor snacks

De broodzakjes zijn geschikt voor ongeveer 1 boterham, cracker of 2 plakjes ontbijtkoek. Niet heel erg groot dus. Ik vind ze wel heel fijn in gebruik en praktisch. Voor de lunch van Cas op school zijn ze te klein dus daar blijf ik lekker een broodtrommel gebruiken, maar om een klein beetje brood voor onderweg mee te nemen zijn ze erg fijn. Oftewel ook erg prettig!

herbruikbaar zakje voor brood

De herbruikbare zakjes kan je bestellen op de website van nom nom kids of bij bol.com.

Wat moet je doen om te winnen?

Je kan een set van 4 knijpzakjes naar keuze winnen (safari of monster) en een set van 4 herbruikbare broodzakjes. Wil je dit, dan moet je het volgende doen:

 • Reageer op deze blog of op het facebookbericht over deze actie met een leuke reactie waarin je vertelt wat jij zou kopen van de 25 euro shoptegoed.
 • Voor een extra winkans mag je me volgen op facebook of instagram. Dit is natuurlijk niet verplicht, maar daar maak je me wel erg blij mee!
 • Delen, liken of reageren op social media zou helemaal geweldig zijn, maar ook dat is natuurlijk niet verplicht!
 • De winactie loopt tot en met zondag 13 januari. De dag erna zal ik de winnaar bekend maken.

De winnaars zijn bekend: Marion Poeste Thomas, jij wint 4 knijpzakjes naar safari en Astrid, jij wint de broodzakjes! Gefeliciteerd!

Waar kan je naar toe hoppen?

Ik wil je graag doorverwijzen naar de blog van Marguerita, marstyle. Zelf zegt ze dat ze verwennerij reviewt voor mama en kids en dat klopt volgens mij heel goed. Op haar blog kom ik interieurartikelen tegen, leuke uitjes, speelgoed en iedere week een keek op de week. Dankzij haar blog wil ik nu erg graag naar Kasteel de Haar om dat te verkennen met mijn kinderen (het is nog vlakbij ook).

herbruikbare zakjes

Deze prijs is beschikbaar gesteld door Nom nom kids.

32 reacties

 1. Astrid op januari 5, 2019 om 8:29 am

  Ja leuk! Wij willen graag de broodzakjes winnen zodat we het fruit van de kids wat makkelijker mee kunnen geven. Enne ja, vier kids, dus vier zakjes zijn perfect!

 2. Loes op januari 5, 2019 om 8:35 am

  Wat een leuke actie!! De knijpfruitzakjes (monster versie) en de snack zakjes lijken me ideaal en zouden van 25 euro shoptegoed zeker aangeschaft worden. Onze kleine man is gek op eten en het is super als je dat lekker vers mee kunt nemen! En ook straks nog goed te gebruiken voor de kleine pluis die we verwachten! Fingers crossed dus!

 3. Gera op januari 5, 2019 om 8:55 am

  Ik zou voor dat geld de safarizakjes bestellen. Dit is een mooie aanvulling na onze herbruikbare brood- en groentezakken.

 4. G.T. op januari 5, 2019 om 9:46 am

  De beste wensen voor 2019!
  Ik kwam langsgehopt en zag een toffe winactie. Ik maak graag kans op de knijpzakjes.
  Ik heb helaas geen FB.

 5. Denise op januari 5, 2019 om 10:43 am

  Wat súper leuk! Met 3 schoolgaande kids ideaal!

 6. Ilja W op januari 5, 2019 om 12:16 pm

  Wat een leuk idee zeg! Ik wist niet eens dat dit bestond! Ik zou denk ik als het kon een mix van beide aanschaffen om te zien hoe dat bevalt. Anders zou ik denk ik beginnen met de knijpzakjes.

 7. Miranda op januari 5, 2019 om 12:20 pm

  Ja super leuk!! Ik heb ze net een paar dagen en ben super enthousiast!! Maar omdat ze zo goed bevallen kan ik er dus wel een paar extra gebruiken

 8. regina Karst op januari 5, 2019 om 1:23 pm

  Wat superrrr handig
  Ik had er nog nooit van gehoord. Ik koop vaak fruitknijpzakjes voor mijn kleindochtertje. Maar pureer ook vaak vers fruit voor haar. Wat zou het handig zijn om deze zakjes zelf te vullen met gepureerd fruit
  Ik zou dan ook zeker het shoptegoed gebruiken voor de herbruikbare knijpzakjes voor fruit.
  Ik volg via instagram en facebook en heb deze nieuwjaarsbloghop winactie gedeeld

 9. Nynke B op januari 5, 2019 om 1:48 pm

  Wat handig zeg, lijkt me heerlijk om daar smoothies in te doen. Ik volg je via FB.

 10. lifebyxenia op januari 5, 2019 om 1:52 pm

  Wat een leuke winactie! Wij gebruiken deze zakjes altijd met veel plezier..
  Ik sla over , het is leuker om er een ander mee blij te maken

 11. Judith Rotmans op januari 5, 2019 om 8:06 pm

  super handig zeg, ik zou gaan voor de monsterrrrrs

 12. Pauline op januari 5, 2019 om 9:37 pm

  Ow de snackzaljes voor de boys maar stiekem idd ook een beetje voor mezelf

 13. Marion Poeste Thomas op januari 5, 2019 om 10:09 pm

  heel gaaf 🙂 Ik heb nu niet helemaal door of je een keuze zou moeten maken uit 4knijpzakjes en/of 4boterhamzakjes… of 25euro shoptegoed.. maar ik zou in beide gevallen gaan voor de knijpzakjes safari <3 Nu als we onderweg zijn ga ik vaak voor een knijpzakje, maar lekker met vers fruit zou helemaal ideaal zijn. ik volg op fb en insta

 14. danielle op januari 5, 2019 om 10:44 pm

  Hi Maaike, wat een mooie blog! Ben hier voor het eerst (uberhaupt op een blog #shameonme) maar vind er mooie artikelen/stukjes en leuke en handige tips. Ik probeer langzaam maar zeker echr minder afval te creëren (vooral plastic) in r huishouden en moet vooral echt af van de ziplock bags en de boterhammenzakjes.. al probeer ik ze de hergebruiken, t wordt toch afval. Deze zakjes (snacks/boterhammen) zouden dat probleem in ieder geval voor het gebruik van plastic voor mijn zoon oplossen! Mooi product!

 15. Oma Will op januari 6, 2019 om 12:19 pm

  Allereerst een fijn en gezond 2019 gewenst!
  Graag doe ik ook weer mee met deze Nieuwjaarsbloghop, met een leuke winactie.
  Trouwens handige herbruikbare zakjes. Als ik win ga ik voor de Safarizakjes.
  Ik heb alleen geen facebook, heb alleen geloved en geliked op Bloglovin,
  Hoop dat ik een kansje mag wagen.
  Nu hop ik weer door naar marstyle.

 16. Marian B op januari 6, 2019 om 4:42 pm

  Nog de beste wensen! Erg handig en duurzaam. Ik doe graag mee voor de boterhamzakjes. Mijn zoontje houdt wel van monstertjes, dus dat zal zeker in de smaak vallen. Soms is hij zelf een monstertje 😉

 17. Katja Hendriksen op januari 6, 2019 om 4:54 pm

  Leuke actie, als ik win ga ik lekker met de kids kijken wat we gaan kopen 🙂

 18. Marian zw op januari 6, 2019 om 6:43 pm

  Ik zou de broodzakjes kopen, zien er super uit en handig in gebruik. Ze kunnen het zelf makkelijk open maken, wat met doosjes nog wel eens lastig is.

 19. gerlindeij op januari 6, 2019 om 8:32 pm

  De knijpfruit zakjes lijken mij heel erg handig

 20. Anita H. op januari 6, 2019 om 11:18 pm

  Helemaal leuk. Ik ga voor de knijpzakjes monster.

 21. Maaike op januari 7, 2019 om 12:08 am

  Wat leuk, ik doe heel graag mee!
  Tegen zo’n leuke actie zeg ik natuurlijk geen ‘nee’

  Ik zou gaan voor de leuke monster knijpzakjes.
  Weg kunnen dan al die onhandige bakjes!

  Mijn zoontje vindt de zakjes ook veel leuker en eet dan wél.
  Eten is dan kinderspel!

  Hij is een echte dreumes; niks is lekker en alles is “Nee”.
  Maar over knijpzakjes is hij heel tevree.

  Die vindt hij leuk en wat eruit komt is lekker.
  Zeker met monsters erop, het kan niet gekker.

  Nu maar duimen dat we winnen.
  Dan kan ik alvast met smoothies maken beginnen

  Liefs,

  Maaike

 22. Patricia lubbertje op januari 7, 2019 om 9:19 am

  Ik zou de boterhamzakjes aanschaffen voor het shoptegoed. Lijken me super handig om een broodje mee te kunnen nemen voor onderweg. Onze zoon zou deze ook super interessant vinden, want hij houd zich erg bezig met het milieu.

 23. Rianne Weerzomer op januari 7, 2019 om 9:32 am

  wat leuk! en handig met 2 schoolgaande kinderen en een twee weken oude baby in huis. Ik zou graag voor onze kinderen willen shoppen voor deze handige zakjes

 24. Kris10 op januari 7, 2019 om 3:01 pm

  Ik wil beide zakjes graag eens uittesten met mijn klein monstertje. Als het handiger blijkt dan doosjes is dat toch een flinke plaatsbesparing in onze rugzak denk ik.

 25. Tamara op januari 8, 2019 om 7:37 am

  De knijpzakjes lijken mij ideaal, zeker met een tweede op komst. Handig om onderweg een fruithapje aan de kleine te geven en grote broer vindt het ook heerlijk. De voorkeur gaat uit naar de safarizakjes

 26. Jolanda op januari 8, 2019 om 9:00 pm

  Oh wat handig! De safari zakjes zien er super leuk uit, die zou ik zeker bestellen van het shoptegoed. Ben benieuwd of mijn zoontje van net 1 al snapt hoe het werkt. Ideaal voor onderweg ipv dan altijd maar de makkelijke banaan…

 27. Adriana de Ruiter op januari 9, 2019 om 12:46 pm

  Allereerst wil ik graag beginnen met jou en je gezin een heel gelukkig nieuwjaar te wensen! Gelukkig, zorgeloos, rustig, uitdagend, liefdevol, leuk, gezellig, dromen vervullend en gezond…

  Superleuk deze bloghop! En dan speciaal deze hervulbare zakjes! Ik wist dat het in Amerika gebruikt wordt, maar was het in ons eigen landje nog niet tegen gekomen… Ik zou heel graag de Safari versie willen winnen om te gebruiken voor ons pleegdochtertje naar de peuterspeelzaal en straks voor ons nieuwe pleegkindje om eerste hapjes mee te nemen! Zou heel tof zijn!

  Fijne dag!!!

 28. Claudia Diependaal op januari 10, 2019 om 11:17 pm

  Ik denk dat ik dan voor de broodzakjes zou gaan!

 29. Loes Ouweneel op januari 12, 2019 om 7:56 pm

  Ik doe graag mee voor de zakjes voor snacks en brood. Zakjes voor knijpfruit heb ik al en dat bevalt me goed.

 30. Ilse op januari 13, 2019 om 9:56 pm

  Keikei tof. Ik zou voor de zakjes voor boterhammen en snackjes gaan. Milieuvriendelijk en super leuk!!

 31. Wendy op januari 14, 2019 om 12:06 am

  Op de valreep….
  Lijkt me superhandig! Hier een baby op komst en een zoon van 6, dus zouden zeker van pas komen! Beide varianten in monster stijl

 32. […] heb ik de afgelopen tijd een aantal keer een duurzame tip met jullie gedeeld. Bijvoorbeeld over herbruikbare knijpzakjes en broodzakjes of wasbare wattenschijfjes. Ook vandaag heb ik een simpele tip, gebruik een […]

Laat een reactie achter