Zoals jullie misschien wel weten werk ik sinds begin september bij een bibliotheek. Daar heb ik natuurlijk niet voor niets gesolliciteerd. Ik hou van boeken. Toen ik dus een tijdje geleden een persbericht in mijn mailbox vond over een kinderboek leek het me erg leuk om een exemplaar te ontvangen. 

Norara……waar is het geluk?

Norara.... waar is het geluk?

Ik ontving het boek Norara….. waar is het geluk? van Jan Jaap van Hoeckel en tekeningen van Kim White. Het boek gaat over het vinden van geluk en de boodschap hierachter. Jan Jaap van Hoeckel is geluksexpert en schreef dit boek voor kinderen tot een jaar of 7. Ik zou het zelf denk ik nog wel iets langer gebruiken. Geluk is een lastig thema, wat is dat nou? Ik vind dat dit boek het op een toegankelijke en aansprekende manier uitlegt aan kinderen tussen de 4 en de 8 ongeveer. Iedereen heeft het in zich om gelukkig te worden, no matter what. Dat is de belangrijkste boodschap van het boek. 

De nieuwsgierige Norara hoort haar mama zeggen dat iedereen op zoek is naar geluk. Norara is vastberaden om erachter te komen waarze geluk kan vinden en gaat op zoek. Tijdens haar zoektocht beleeft Norara het ene gekke avontuur na het andere en vraagt ze onder andere Kakikker, Jan-AapVliegoor en Wijsgeit om hulp.

De tekeningen van Kim White in het boek zijn vrolijk, aansprekend en grappig. Mijn kleuter vond ze erg leuk en grappig. Misschien nog wel leuker als het wat abstracte verhaal. Hij houdt erg van boekjes en lezen dus dat maakte het erg leuk.

norara....waar is het geluk oren

Lees ook mijn reviews over : De vos in het bos of Elmer.

norara....waar is het geluk? binnenkant

Het boek kost 16,95 en is onder andere verkrijgbaar bij bol.com

Win het boek!

Naast dat ik dit boek zelf heb gekregen mag ik er ook een weggeven aan jullie! Wat moet je daarvoor doen?

 • Reageer op deze blog  met een leuke reactie voor wie je dit boek wil winnen.
 • Voor een extra winkans mag je me volgen op facebook of instagram. Dit is natuurlijk niet verplicht, maar daar maak je me wel erg blij mee!
 • Delen op social media zou helemaal geweldig zijn, maar ook dat is natuurlijk niet verplicht!

Deze winactie loopt tot en met maandag 12 november. Op dinsdag 13 november zal ik de winnaar bekend maken!

Prijswinnaar en leuke aanbieding!

Ik heb zojuist de winnaar getrokken van de winactie! 

Berber Bouma je bent de gelukkige winnaar! Ik heb je een mail gestuurd voor je adresgegevens.

Voor degenen die niet gewonnen hebben: als je een mailtje stuurt naar Jan Jaap van Hoeckel op voelje@goedinjevel.nl kan je het boek voor 15 euro inclusief verzendkosten thuis gestuurd krijgen. Maar nog leuker, Jan Jaap en Kim White signeren het boek voor je met een persoonlijke opdracht! Dit krijgt Berber natuurlijk ook!

Dit boek heb gekregen van de uitgever. Mijn review is verder totaal onafhankelijk hiervan.

13 reacties

 1. Desiree op november 5, 2018 om 8:22 am

  Ik wil dit leuke boek heel graag voor mijn nichtje winnen, zodat ik haar kan voorlezen tijdens het oppassen!

 2. Anna op november 5, 2018 om 9:37 am

  Ik doe mee voor mijn dochter Julia

  Facebook: An Na

 3. Tineke Rol op november 5, 2018 om 5:03 pm

  Graag win ik dit voor mijn kleindochters Noa-Yasmine, Irene en Julia. Leuk om aan ze te kunnen voorlezen

 4. Andrea op november 5, 2018 om 7:26 pm

  Ik doe mee voor mijn jongste knulletje, hij verdient wel wat geluk!

 5. Julie op november 6, 2018 om 8:46 am

  Ik zou dit boekje graag winnen voor mijn dochter Norah. Niet alleen heeft het hoofdpersonage een gelijkaardige naam (wat altijd leuk is), mijn meisje is supergevoelig en zou denk ik echt wel wat hebben aan het verhaal.

 6. Anita te Gussinklo op november 6, 2018 om 10:19 am

  Dit leuke boek zou ik graag willen voorlezen aan mijn nichtje

 7. Natasja op november 6, 2018 om 9:50 pm

  Ik wil dit boek wel graag winnen! Ik hou van prentenboeken en boeken met een mooie betekenis en leermoment. Zou ik kunnen gebruiken voor mijn dans en drama lessen voor de kleuters en natuurlijk voor mijn eigen dochter.

 8. Emmy op november 7, 2018 om 8:34 am

  Wat een leuk boekje is dit niet?! Ik doe mee voor zoonlief!

 9. Berber Bouma op november 8, 2018 om 9:36 am

  Dat klinkt als een prachtig boek! Ik zou het graag lezen met mijn dochter (6). Ze heeft autisme en het zou mooi zijn samen te ontdekken waar zij gelukkig van wordt.

 10. Miekske Dingens op november 9, 2018 om 3:39 pm

  Graag maak ik een kansje voor ons zoontje <3

 11. De Cock Mariëlle op november 10, 2018 om 11:42 pm

  Ik ben juf van de derde kleuterklas. Het zou fantastisch zijn als ik dit kon vertellen aan mijn 22 kleuters. Zo kan ik ze allemaal,een tikkeltje dichter bij het geluk brengen.

 12. Suus tolk op november 11, 2018 om 4:22 pm

  Ik zou dit boek geweldig vinden voor mijn eigen nora ❤️ zo kan haar eigen gezichtje weer een beetje stralen na wat wij afgelopen vrijdag hebben mee gemaakt met de trein en een mevrouw even weer een beetje geluk en een stralend koppie door dit leuke boek ❤️ wij duimen

 13. […] Lees ook: Norara, waar is het geluk? […]

Laat een reactie achter