Toen M in mei jarig was heb ik hem kaartjes cadeau gedaan voor een concert van Novastar in het Amsterdamse bos. Dit was afgelopen zondagavond zo ver.

Dit betekende dat Zoon naar een oppas ging voor het eerst. Vreemd moet ik zeggen. Hij is naar vrienden geweest die naast het bos wonen dus dat was heel makkelijk. Maar ik vond het zo raar om daar weg te lopen terwijl Zoon op de arm van vriendin zat. Na 4 maanden dag en nacht met baby is het heel erg wennen.

Van te voren was het heel erg spannend of het droog zou blijven aangezien alles in het openluchttheater was. Gelukkig regende het ‘s middags wel, maar de avond echt maar een paar druppels. De poncho die je bij de ingang kreeg was niet nodig. Wel i2014-08-10 18.46.59ets om op te zitten, de houten bankjes waren natuurlijk wel nat.

 

We hebben die avond heerlijk gegeten uit een picknickmand die je van te voren kon reserveren. M heeft de bijbehorende fles wijn ver op gekregen, helaas dronk ik niet mee ivm borstvoeding.

Leuke muziek, dj met relaxte muziek tussen de optredens door. Verder Stef Classen en Rosi Golan als voorprogramma. Leuk om te horen, hoewel ik bij beiden iets meer pit door drums of basgitaar wel leuk had gevonden.

We kwamen vooral voor Novastar, een band die we wel vaker gezien hebben. Ook nu weer was het een leuk en goed concert. Leuk om nieuw werk, wat ik eigenlijk nog nauwelijks kende en natuurlijk de grote hits.

2014-08-10 21.53.59Aan het eind van de avond Zoon opgehaald die heerlijk lag te slapen en op basis van het verhaal wel wat onrustig was geweest, maar
niks bijzonders eigenlijk. Wel denk ik dat als we ‘s avonds een keer weg willen het voor hem fijner is om thuis oppas te hebben, dan hoeft hij zijn bed niet meer uit. Hij was maandag duidelijk wat vermoeid. Voor een volgende keer iets om te onthouden.

Ik moet zeggen dat het voor mij wel goed was om een keer zonder Zoon iets te gaan doen. Juist omdat ik niet werk is dat wel een keer fijn. Het hoeft niet heel vaak van me, maar eens in de zoveel tijd wel prettig.

Gaan jullie wel eens uit zonder baby? Of helemaal geen behoefte aan?

Laat een reactie achter