Een tijdje geleden kreeg ik de vierde editie van Jouwbox thuisgestuurd. Dit is een box met allerlei mooie en healthy producten. Ralph Moorman heeft deze samengesteld uit producten die zijn favoriet zijn. Ik mocht deze editie ontvangen om er een leuk artikel over te schrijven, maar mocht je deze zelf willen kopen kost hij in abonnement 39 euro of los 45 euro. De producten zijn ongeveer 140 euro waard.

Wat vind ik er van?

Voor mij is dit redelijk out of the box qua producten. Ik gebruik wel goede producten, maar ik zag toch wel heel veel onbekende producten voor mij. Veel dingen die ik sowieso wel erg leuk vind om te proberen, maar ook wel dingen waar ik nooit aan had gedacht. Het grote voordeel is dan natuurlijk dat je eens iets nieuws ontdekt en daarmee leuke ontdekkingen kan doen. Zeker bij de eetbare producten zaten er echt leuke dingen bij die ook heel erg goed in mijn dieet passen. Die ontdekking is natuurlijk fijn als je een tijdje geleden je eetpatroon hebt omgegooid. Altijd fijn om leuke nieuwe dingen te hebben om te eten.

Jouwbox 4

De inhoud van Jouwbox 4

Hieronder zal ik alle artikelen die je hierboven op een overzichtsfoto ziet even kort bespreken. Natuurlijk vertel ik wat het is, maar vooral ook wat ik van dat product vind. Wat zijn nou de aanraders uit deze box?

Masterplan – voeding, vitaminen, verjonging

Het boek masterplan voeding, vitaminen, verjonging is een soort van kruising tussen een tijdschrift en een boek. Het geeft een overzicht van vitaminen en wat ze doen en hoe je ze kunt bij slikken. Ook worden er verschillende diëten in besproken. Hoe kan je 100 worden, het mediterrane dieet en meer. Ik vind er best handige dingen in staan, maar soms ook wel erg alternatief. Ik geloof heel erg in de basis gezond eten en daar is geen specifiek dieet voor nodig waarbij je bepaalde producten volledig uit bant. Desondanks geeft dit boek goede handvatten en ideeën hoe je je voeding kunt optimaliseren.

masterplan voeding vitaminen verjonging

Biobites lijnzaadcrackers

Deze lijnzaadcrackers zijn erg lekker! Heerlijk met een plakje kaas en fijn laag in koolhydraten. Dit is voor mij echt een ontdekking die fijn is om in mijn dieet te passen. De crackers bevatten geen gluten, lactose, ei of geraffineerde suikers en passen dus meestal prima in een dieet. Ze zouden ook goed zijn voor je darmen, hart en bloedvaten.

lijnzaadcrackers

The Protein ball co. – lemon + pistachio

Dit zijn balletjes gemaakt van dadels met allerlei smaken. Ik kreeg de heerlijke lemon pistachio smaak en die beviel me erg goed. Deze balletjes zitten vol eiwitten en vullen goed. Ik vond het echt een fijne snack om na het sporten te nemen, juist omdat ze goed vullen en aanvullen wat je nodig hebt na te sporten. Fijn is dat ze ook gewoon bij de ah te koop zijn.

protein ball

Linwoods – hemp proteïne+ met cacao en rode biet

Dit is poeder dat je kan toevoegen aan smoothies, water of sap. Er zitten veel eiwitten in en dat is zeker na het sporten wel prettig. In water vond ik het niet lekker en vanwege de vele (fruit-)suikers in smoothies drink ik die niet. Een schepje in yoghurt of kwark is prima overigens, dus op die manier ook prima te gebruiken.

hemp proteine

Cressana – puracress gevriesdroogde waterkers

Dit zijn capsules met waterkers er in. Ze bevatten veel vitamine c en zijn een goede aanvulling op je voeding. Ik moet zeggen dat ik vind dat je er erg veel (3) moet nemen volgens de verpakking en dat betekent dat je met een verpakking van 20 euro nog 10 dagen doet. Dat is me simpelweg te duur, hoe mooi het product ook is.

puracress

The health factory – sos magnesium spray

Dit is een simpele spray met puur water en magnesium. Je kan hem op je huid spuiten, maar hierdoor ook in je mond om in te nemen. Ik heb na het sporten een aantal keer mijn benen er in in gesprayd. Het voelde wel fijn en ik had geen spierpijn hierna, maar of het echt helpt weet ik niet. Wel weet ik dat magesiumtekort pijn in je spieren kan veroorzaken en dat had ik niet. Prima spul dus.

magnesium spray

Harmonie – dagcrème droge en gevoelige huid

Een dagcrème vrij van parabenen, synthetische geurstoffen en kleurstoffen is wel iets wat ik graag wil. Er zitten fijne verzorgende oliën in en verzorgt je huid goed. Ik vind dit een fijne dagcrème, wel een beetje vettig en heeft de tijd nodig om in te trekken, maar hij doet zeker zijn werk goed voor mijn huid.

harmonie dagcreme

2 fine – kessa scrub handschoen

Een fijne scrubhandschoen. Ik krijg een fijne zachte huid als ik hem gebruik. Ik kende deze handschoenen al, ooit in de sauna gehad na een hamman behandeling en ze bevallen goed. Erg fijn om een nieuwe te hebben.

scrubhandschoen

Rosalphina – gentle scrub

Na de handschoen gebruiken is het natuurlijk ook fijn om je gezicht te scrubben. Ook daar is aan gedacht in deze box. Een fijne zachte scrub voor je gezicht. Er zit jojoba olie in om je huid ook te verzorgen. Ik krijg er een fijne zachte huid van.

gezichtsscrub

Erica – herbal styling paste

Deze is echt fijn met mijn wat snel pluizende, krullende haar. Mijn haar is snel droog en als ik dit gebruik pluist mijn haar echt minder. Het is wel heel stug als je het uit het potje haalt, maar dat vergeef ik dit spul, omdat het mijn haar goed doet.

styling paste

Seacret – dode zee badzout

Dit is een fijn natuurlijk badzout dat je huid verzorgt en reinigt. Ik heb hem alleen nog maar als voetenbad gebruikt, maar dat voelde prettig. Binnenkort op vakantie hebben we een bubbelbad en daar lijkt me deze ook erg fijn voor, juist omdat het niet schuimt en wel lekker verzorgt.

dode zee badzout

Dit waren alle artikelen die ik heb gekregen in jouwbox 4. Een hele lijst en erg fijn dat het ook geen kleine verpakkingen zijn, maar de full size. Veel dingen kan ik wel wat mee dus een prima box om eens uit te proberen. Als jij nou ook zo’n box wilt bestellen kan dat via Jouwbox. Daar staan ook leuke filmpjes van de unboxing van Ralph Moorman zelf.

De Jouwbox heb ik gekregen in ruil voor dit artikel.

Laat een reactie achter