In de afgelopen week hebben wij op de een of andere manier ontzettend veel spullen gekocht. We hadden een aantal dingen nodig om ons huis netter te maken of klaar voor de verkoop. Daarnaast wat kleding voor mezelf en wat dingetjes voor de kinderen. In deze shoplog dus heel erg veel dingen.

Voor het huis

[easy-image-collage id=2560]

Op de eerste foto zie je een droger. De oude van 10 jaar oud hield er mee op en gezien die leeftijd en de bijbehorende niet zuinige droger hebben we maar meteen een nieuwe gekocht. We vonden het zonde om nu een dure reparatie te doen en dan met een beetje pech over een jaar alsnog een nieuwe moeten kopen.

We zijn natuurlijk bezig met ons huis verkoopklaar maken. Om deze reden wilden we graag de zolderkamer wat meer inrichten. Er stonden een aantal dozen en een matras was als logeerbed dienst deed. Om dit alvast wat beter te krijgen hebben we een goedkoop bed gekocht bij ikea en een hoeslaken wat niet minimaal 15 jaar oud was, omdat we nauwelijks eenpersoonsdekbedden gebruiken. Het effect is dat het er meteen al veel meer als een kamer uit ziet.

Het laatste wat we voor in huis kochten was een nieuw plastic tafelkleed. Onze eettafel is niet zo handig met groeven waar snel viezigheid in blijft zitten. Met twee kleine kinderen was dus een plastic tafelkleed erg fijn. De oude was alleen zo beschadigd dat een nieuwe wel fijn werd. et werd een beetje bruingrijze met stipjes. Ik ben er blij mee!

Voor mezelf

[easy-image-collage id=2562]

Vorige week zag ik dat x two uitverkoop had. Dit merk heeft vaak kleding die mij erg mooi staat, maar echt goedkoop is het niet. Ik vond dit een goede reden om nu wat dingetjes te kopen. Dat werd een jurkje met strepen, een grijze broek en een heel lichtroze shirt met veertjes. Ik ben er erg blij mee.

Voor de kindjes

[easy-image-collage id=2563]

Voor C kocht ik afgelopen donderdag een goedkope zonnebril bij de action. Hij moest ’s middags naar de oogarts en druppels in zijn oog en dan werd een zonnebril aangeraden. Dus een mooie rode met raceauto’s gekocht waar hij erg blij mee is.

Voor R kocht ik even geleden al dit ijsbeerbroekje bij &Mik. Omdat het op maat gemaakt is kwam het nu pas binnen. Ik vind hem zo leuk!

 

Verder kochten we nog wat dingen als magneten voor de kastdeur, batterijen, een afvoer voor de droger en dat soort dingetjes. En ook nog een bril voor C, maar dat verhaal volgt nog in een aparte blog.

Wat vinden jullie van de aankopen in deze shoplog? Hebben jullie ook wel eens een week waarin je veel te veel koopt, deels toeval, deels noodzakelijk?

16 reacties

 1. Annemarel op juli 17, 2017 om 6:15 am

  Ziet er leuk uit allemaal. X two vind ik ook top! Maar inderdaad…duur. Af en toe moet je jezelf verwennen toch?

  • Maaike op juli 17, 2017 om 7:44 am

   Ja en in de uitverkoop was het ineens wel betaalbaar. Ik vind deze 3 kledingstukken voor 80 euro wel te doen nog.

 2. Nicole Orriëns op juli 17, 2017 om 6:10 am

  Ik vind het een leuk tafelkleed. Ik herken dat een tafel met groeven niet zo handig is met kinderen. Er blijft al gauw van alles tussen zitten. Zo’n kleed lost het zo op.

 3. Chantal op juli 17, 2017 om 6:33 am

  O ik heb ook wel eens weken dat ik te veel koop. Meestal is het niet noodzakelijk maar komt het ineens bij me op. Vreselijk als er ineens apparaten stuk gaan in huis. Dat ijsberenbroekje is echt te schattig.

 4. Carli op juli 17, 2017 om 8:42 am

  Ik heb vaak weken dat ik te veel koop, omdat ik er zin in heb.. echt erg eigenlijk. Die top met veertjes en die ijsberenbroek zijn echt wel suuuuper leuk!

 5. Amylia op juli 17, 2017 om 7:26 am

  Serieus gaan winkel seg! Leuk wel hé… Huisje op orde, kids in het nieuw én wat moois voor ejzelf. Goed gedaan!

 6. Fleur op juli 17, 2017 om 7:58 am

  Lekker is het om soms een weekje te mogen shoppen. Zo te zien ben je goed geslaagd

 7. Marjolein op juli 17, 2017 om 8:28 am

  Door je blogpost ben ik eens gaan stilstaan bij wat ik deze week allemaal gekocht heb.. Ik zou er beter maar geen lijstje van maken 😉

 8. Nathalie - Volgmama op juli 17, 2017 om 9:40 am

  Ik vind het ijsbeer broekje voor je kindje superleuk! Ben gek op handmade spulletjes.

 9. Manon op juli 17, 2017 om 2:08 pm

  X two ken ik helemaal niet, maar zo een uitverkoop is altijd leuk!

 10. Sanne op juli 17, 2017 om 7:48 pm

  Leuke aankoopjes. Je hebt helemaal gelijk van die droger. Ik zou ook een nieuwe gekocht hebben. En dat jurkje met strepen staat je goed hoor.

 11. Karen - Dressing in Labels op juli 17, 2017 om 8:24 pm

  Streepjes zullen nooit uit de mode gaan! Mooie top/tshirt wat je gekocht hebt!

  x Karen
  http://www.dressinginlabels.com

 12. Maryke op juli 17, 2017 om 8:47 pm

  Dat ijsbeer broekje is te gek!! Ik koop vaak kids zonnebrillen bij de zeeman. Bij de Action nog nooit op gelet. Leuk.

 13. Bianca op juli 18, 2017 om 5:44 am

  Leuke items heb je geshopt! Ik vind X Two ook een mooi merk, maar helaas wel een beetje prijzig…super fijn dan zo’n sale 🙂

 14. Miryam op juli 19, 2017 om 4:39 am

  Ik combineer tijdens het shoppen altijd het nuttige met het aangename, waardoor ik wel vaak teveel koop Erg leuk dat broekje op maat!

 15. Natalie op juli 19, 2017 om 7:09 pm

  Ik hou zelf niet van plastic tafellakens maar snap dat dat met kinderen echt een must is haha!

Laat een reactie achter