Ik volg al best een tijd de blog van Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet. Ik ben natuurlijk al jaren geen student meer, maar voor inspiratie van simpele gerechten is het een leuke blog. Daarnaast schrijft Leonie erg enthousiast en leuk dus prima. Van de week postte ze een nieuwe tag met foodconfessions en het leek me wel leuk om deze over te nemen. Niet dat ik vaak over koken schrijf, maar ik vind het wel leuk en hou van lekker eten.

Nou daar gaat hij dan:

1. Ik hou absoluut niet van vis. Kibbeling of gerookte zalm oid gaat nog wel, maar je doet me er gewoon geen plezier mee.

2. Pas sinds we een kind hebben eten we vaak aan tafel, daarvoor eigenlijk bijna altijd op de bank.

3. Als mijn zoon fruit eet neem ik vaker een koekje als ook gezond fruit.

4. Ik hou eigenlijk alleen van paprikachips, andere smaken hoef ik niet. Deze vind ik dan weer erg lekker.

5. M kookt bijna altijd ook al vind ik het best leuk om te doen. Hij is kok geweest en vindt het een leuk klusje.

6. Ik hou van kaas! Volgens mij lust ik alleen geen komijnekaas. Vreemd genoeg vind komijn in gerechten wel lekker. Op mijn brood eet ik eigenlijk alleen maar jonge of jongbelegen kaas terwijl ik dus gek ben op alle andere soorten kaas als borrelhapje of kaasplankje als dessert of in gerechten of….mmm

7. Ik eet gezonder sinds ik een kind heb, omdat ik voor hem meer discipline heb als voor mezelf. Meedoen (op een koekje na als hij fruit eet) met hem is makkelijk.

8. Snoepjes met verschillende kleuren eet ik op kleur en ik eindig altijd met een rode of paarse.

9. Ik ben sneller gaan eten sinds ik met M samenwoon. En nog ben ik regelmatig als een van de laatsten klaar, ik klets teveel denk ik.

10. Je doet me een groot plezier met een etentje en soms belachelijk luxe uit eten gaan kan ik heel erg van genieten.

Laat een reactie achter