Ik vind tags best leuk en ik had deze van voor mijn stilte in mijn concepten staan. Origineel vond ik hem bij Fantastic moms. Dus bij deze vul ik hem tijden later alsnog in!

 

De laatste keer dat jij:

Uitgebreid hebt gekookt..

Uhm, goede vraag. Ik heb een man die graag kookt en ook jaren kok is geweest. Als er uitgebreid gekookt wordt hier in huis doet hij meestal het leeuwendeel. Ik vind het soms best leuk om te doen, maar ik merk dat ik vaak niet de rust heb er voor en daarnaast doet hij het vaak beter. Met kerst had ik trouwens wel een gerechtje gemaakt voor het diner waarin iedereen iets maakte. Ik zit alleen wel diep na te denken wat…Gewoon koken doe ik trouwens ook niet heel vaak, M is meestal vroeg thuis en hij vindt het leuk dus prima verdeling. Maandag heb ik trouwens wel gekookt.

 

Dacht ik wil nog een baby..

Ik heb nog een baby. Ik denk dat dit voor de zwangerschap van R was. Op dit moment vind ik hem groot worden en merk ik dat het kleine baby er echt wel af gaat, maar nee, ik hoef nu echt geen baby. Ik vraag me af of een kraambezoekje (zaterdag) die gedachte wel oproept, maar ik betwijfel het eigenlijk.

Zo hard hebt gelachen dat je mascara op je kin hing… 

Ik draag weinig mascara, maar zo hard gelachen, ik denk een paar weken geleden met een vriendin. Wat het precies was weet ik niet, maar echt ouderwetse slappe lach was wel weer eens leuk.

Huilde…

Vorige week maandag toen ik toch echt besloot te stoppen met borstvoeding. Als ik moe ben huil ik snel. Het was echt wel een emotionele beslissing die beter zo is, maar waar ik wel een dag goed van slag ben geweest. Huilen lucht op en dan raak ik die emotie ook kwijt dus dat is fijn.

Veel te veel geld hebt uitgegeven…

Goede vraag, volgens mij toen ik zwanger was en toch echt leuke dingetjes voor R’s kamer wilde hebben, dus toch meer uitgaf als nodig. Oh en toch wat nieuwe kleding, ook al had ik zat, hij moest toch niet alleen maar lopen in kleding die grote broer aan had gehad.

Je kind je ontroerde…

Maandag toen C R een andere brandweerwagen gaf om samen te gaan spelen. Het was zo’n lief en schattig moment. Niet dat R iets anders met de brandweerwagen deed als in zijn mond stoppen, maar dat maakt niet uit.

Dronken was…

Uhm, geen idee, volgens mij voordat ik zwanger was van C. Lang geleden dus.

Heel hard hebt gezongen…

Gisteren, toen C ‘op een klein stationnetje’ wilde horen.

Gesport hebt…

Los van wandelen al dan niet met een kind op mijn rug is dat ongeveer een jaar geleden. Ik moest sporten toen al snel opgeven door teveel klachten van zwangerschap en het is nog niet opgepakt.

Hebt gelogen…

Ik lieg nooit over grote dingen. soms een klein leugentje om bestwil, maar ik kan nu niks verzinnen, echt geen flauw idee.

Voel je vrij om deze tag over te nemen, vermeld dan wel even de bedenkers van de tag.

De uitgelichte afbeelding komt van https://www.pexels.com/.

Laat een reactie achter