Blogpapa tagde mij in de tag over dingen waar ik geen genoeg van krijg. Oorspronkelijk komt de blog van meisje eigenwijsje die deze tag verzon en eigenlijk is hij heel erg simpel. De enige vraag is waar krijg ik geen genoeg van? Hieronder lees je deze dingen van mij.

Boeken

[easy-image-collage id=3866]

Ik lees heel graag en ik zou echt niet zonder boeken willen. Lezen is voor mij ontspanning en ik val er ook makkelijker door in slaap ‘s avonds. Ik was gisteravond zonder te lezen in slaap gevallen en dat is echt voor het eerst in maanden gok ik. Het hoort er echt bij. ‘s Avonds lees is vaak wel vrij simpele boeken. Boeken waar ik meer over na moet denken of spannend zijn lees ik liever niet in bed maar liever overdag. Overigens lees ik tegenwoordig ook veel op mijn ereader. Echte boeken zijn heel fijn, maar dit is soms toch wel erg makkelijk!

Slaap

Over slapen gesproken, ook daar krijg ik geen genoeg van. Sinds ik ziek werd merk ik dat regelmatig leven en slapen echt belangrijk voor me is. Met kleine kinderen merk je nog meer hoe slaapgebrek er in hakt. Gelukkig gaat slapen van de kinderen tegenwoordig wel een stuk beter. Maar toch…ik moet echt goed opletten hoe laat ik naar bed ga en proberen rust in te bouwen en anders hou ik parttime werken en zorgen voor 2 kinderen simpelweg niet vol. En daarnaast, hoe fijn is het om tegen je partner aan in slaap te vallen.

Water en thee

De twee drankjes die ik het meest drink. Ik drink gewoon het liefst water of thee. Natuurlijk ook soms koffie, cola of wijn, maar als ik moet kiezen wat ik alleen maar drink dan kies ik voor water. Liefst wel de mogelijkheid om er thee van te maken, maar toch. Eigenlijk staat er altijd wel een glas water naast me.

Mijn telefoon

Eigenlijk schaam ik me haast om deze in dit lijstje op te nemen, maar het is wel de realiteit. Ik kan eigenlijk ook niet zonder mijn telefoon. Ik gebruik hem zo ontzettend veel. Voor internet, mail, telefoontjes, whatsapp, foto’s maken en nog veel meer. Ik had laatst mijn telefoon thuis laten liggen en merkte hoe erg ik gewend was om even te kijken hoe laat het was. Ik draag geen horloge meer, dus dat had ik ook niet. Ook miste ik mijn navigatie bij het vinden van de weg. Ik kwam er wel uit, maar toch gewenning. Ook even ergens op wachten en ik pak snel even mijn telefoon erbij. Te vaak denk ik eigenlijk.

Mijn man en kinderen

Tja cliché, maar ik krijg toch echt geen genoeg van hen. Ik geniet van ons leven samen en ben blij dat ik dat met M leidt. Ik ben ook gewoon graag samen met hem en mijn kinderen en dat is op dit moment ook echt een wezenlijk onderdeel van mijn leven. Ook moet ik zeggen dat ik behoorlijk moest wennen aan weer werken en het nieuwe ritme wat daarbij hoort. Maar ook nu Cas naar school gaat is dat wennen, voor hem en voor mij. Hij is ineens niet meer het grootste deel van de dag bij me.

De rest van mijn familie en vrienden

Ook deze mensen zijn ongelooflijk belangrijk voor me. Ik ben graag met hen samen, heb regelmatig contact en ze horen echt bij mijn leven. Ik heb geen ongelooflijk grote vriendenkring, maar wel een hele goede die ik gewoon echt niet kwijt zou willen. Mijn familie is maar klein (tenminste ik heb ook veel familie waar weinig contact mee is), maar deze mensen zijn wel een heel wezenlijk onderdeel van ons leven en ik mis ze als ik ze te lang niet spreek.

Chocola

[easy-image-collage id=3868]

Tja, wat moet ik daar nu verder over zeggen. Ik vind chocola gewoon ontzettend lekker. Ik eet het maar beperkt, maar helemaal zonder zou ik niet willen.

Dit zijn een aantal dingen waar ik geen genoeg van krijg. Waar krijg jij geen genoeg van? Ik tag Kiki van Kiki’s kloset met de vraag waar zij geen genoeg van krijgt!
De afbeelding van de boeken en chocola komt van pexels.

Laat een reactie achter