Ik kwam van de week bij Made by Malou deze tag tegen. Merel van Lotus Writings bedacht de geluksmomenten tag. Ik vind hem leuk dus besloot hem over te nemen!

Welke vakantiebestemming zou je iedereen aanraden?

Frankrijk is het land waar ik heel graag naar toe ga. Lekker een kleine camping en daar kamperen en heel veel buiten zijn. Een andere bijzondere ervaring die ik het aanraden waard vond, ook al is het jaren geleden dat ik er was is een sterrenkubus op erfgoed Bossem. Een kleine kubus van 9m2 waar alles in zit en waar je op een vliering onder de sterren slaapt. Met dakraam dus je kijkt er ook echt naar als je wil. Erg leuke ervaring!

Noem 3 bijzondere dingen die je nog eens zou willen meemaken.
 1. Ik zou als mijn kinderen groter zijn wel graag een verre reis met ze willen maken. Met een camper door Canada of iets dergelijks.
 2. Misschien voor anderen niet heel bijzonder, maar voor mij wel na al die jaren. Ik zou graag weer willen werken.
 3. Ik zou heel graag mijn kinderen volwassen zien worden en zien hoe zij hun leven leiden tegen die tijd.
Wat is je favoriete film?

Poeh goede vraag, ik kijk zo weinig films tegenwoordig. Ik weet het echt niet. Qua televisie of series vind ik de kwis, zondag met lubach, orange is the new black erg leuk.

Welke momenten in je leven zou je nog eens opnieuw willen beleven?

Mijn trouwdag zou ik graag herbeleven, liefst dan wel echt gezond. Toch ook was ziek dit heel bijzonder. Kiezen voor de man van wie ik ontzettend veel hou in bijzijn van alle mensen die belangrijk voor ons zijn. Ik vond het heel speciaal.

Voor welk gerecht kunnen mensen jou wakker maken?

Niet, laat me maar lekker slapen. Ik vind (als het niet te vaak is) spareribs wel erg lekker of Mexicaans.

Waar zou je echt niet zonder kunnen?

Mijn gezin! Materiaal denk ik mijn telefoon (hoe erg eigenlijk) en ereader. Oh en ik zou mijn foto’s echt niet kwijt willen!

Wanneer voel jij je op je best?

Als ik met mijn gezin, familie en/of vrienden om me heen fijne dingen kan doen. Ik voel me ook erg fijn op een zeilboot in de wind en zon.

Heb je wel eens een angst overwonnen en zo ja, hoe?

Het is geen standaard angst zoals bang voor spinnen of iets dergelijks, maar de angst om dood te gaan, niet meer beter te worden heb ik wel overwonnen. Hoe? Door aan de ene kant alle beroerde behandelingen door te gaan en door te zetten en aan de andere kant veel praten, therapie en ook met de mensen om me heen. Het is een deel van mijn verleden, niet meer het heden gelukkig.

Welke muziek of welk nummer maakt jou vrolijk?

It’s ok love van Saybia, het nummer van onze bruiloft.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=QO62LxH3H6E?ecver=2]

Wat inspireert jou of voor wie heb je bewondering?

Ik heb bewondering voor mijn broer. Het is te privé en van een ander om er hier op in te gaan, maar ik vind het heel knap hoe hij heel veel ellende doorstaat en elke keer toch weer de kracht vindt om door te gaan.

De uitgelichte afbeelding komt van www.pexels.com

 

2 reacties

 1. Sandra op mei 27, 2017 om 1:00 pm

  Ik vind dit soort lijstjes altijd zo leuk om te lezen. Ik zou trouwens wel eens op vakantie willen naar Costa Rica, maar ook Erfgoed Bossem ziet er leuk uit! Ik doe niet zo moeilijk. Haha 😉

  • Maaike1982 op mei 27, 2017 om 1:05 pm

   Erfgoed Bossem staat voor van de zomer op ons lijstje om te gaan kamperen, vast ook leuk, maar minder bijzonder. Costa Rica lijkt me ook erg leuk, maar met een peuter en baby wel wat ambitieus. 😉

Laat een reactie achter