2018 is alweer een maand oud, maar ik ben anderhalve week geleden door Marieke nog getagd in de instagram 2017 tag. Ik vind hem, ondanks dat ik ook mijn best nine al eerder deelde toch wel erg leuk om in te vullen. Dus ook al is het wat laat, bij deze dus 2017 op instagram.

[easy-image-collage id=3638]

Welke foto’s kregen in 2017 de meeste likes?

Het volledige overzicht zie je in deze post al, dus ga ik niet uitgebreid op in. Maar de foto die het meeste likes kreeg was die van ons nieuwe huis.

Jaaaaa! We hebben een huis gekocht! #blij #huiskopen

Een bericht gedeeld door Maaike (@maaikeschrijftop) op

Wat is de allerlaatst geposte foto in 2017?

De laatste foto van 2017 is er een waarbij Cas en Ruub heel lief aan het spelen zijn met kinetisch zand. Ze vermaken zich prima en het is eigenlijk gewoon een hele gezellige foto van twee broertjes.

Ik wil met Ruub met zand spelen. #project365maaike #project3652017nl #broertjes #kinetischzand

Een bericht gedeeld door Maaike (@maaikeschrijftop) op

Wat is de eerste foto van 2017?

Dat is geen foto waar ik trots op ben. Hij is nogal blurry en slecht. Wel gezellig vader en zoon moment waarbij ze aan het verven zijn.

Lekker verven aldus Casper! #project3652017nl #project365maaike

Een bericht gedeeld door Maaike (@maaikeschrijftop) op

Wat is de allerleukste foto van 2017 waar je zelf op staat?

Ik denk dat ik dat van deze foto vind. Een draagfoto met een klein koppie op mijn rug. Gewoon gezellig samen met Ruub buiten.

Wij hebben casper weg gebracht! #dragen #draagdoek #project3652017nl #project365maaike

Een bericht gedeeld door Maaike (@maaikeschrijftop) op

Van welke instagramfoto uit 2017 krijg je ter plekke heimwee?

Pfoeh, ik moest flink scrollen en nadenken bij deze vraag. 2017 was zo’n heftig jaar. Heel veel verdriet door de dood van mijn broertje, besluiten te verhuizen en werken. Ik merk dat toch wel veel stress en drukte centraal staat. Maar, ik vond een foto! Een foto van een heerlijke middag buiten met vrienden voor M’s verjaardag. Lekker lunchen, kindjes spelen en heerlijk weer. Gewoon ontzettend fijn en gezellig.

Wat is het allerlekkerste gerecht wat je in 2017 op instagram deelde?

Pinchos in de markthal in Rotterdam. Ik deel maar weinig foto’s van gerechten, maar deze was zeker de moeite waard! Ik zou er zeker een keer eten als je in de buurt bent!

Pinchos gegeten in de #markthal #rotterdam #food #project3652017nl #project365maaike

Een bericht gedeeld door Maaike (@maaikeschrijftop) op

Welke bewerkingsapp gebruik je het meeste?

Het meeste bewerk ik in de app van instagram zelf en soms snapseed. Ik ben eigenlijk niet zo’n fanatiek bewerker van foto’s behalve als ik echt zie dat iets beter kan, maar vaak zijn het toch snelle foto’s van de kinderen of iets dergelijks.

Wat zijn je meest gebruikte hastags?

#project3652017 en #project365maaike Ik deed afgelopen jaar mee aan het post elke dag een foto idee en dat betekende dat ik bijna dagelijks deze hastags gebruikte. De rest wisselde wat meer. Ik doe hier trouwens dit jaar nog steeds aan mee, erg leuk om zo terug te kunnen kijken.

Wat zijn je favoriete accounts?

Moeilijke vraag, ik vind zo veel leuk! Accounts die ik graag volg zijn bamboobaby vanwege de leuke wasbare luierfoto’s en footprints around the world omdat het erg mooie reisfoto’s zijn en vooral met kinderen. Leuk om te zien en inspiratie mee op te doen waar ik ooit nog naar toe wil.

Mijn instagram is dit jaar verdubbeld in volgers, leuk om te zien dat er actiever mee zijn ook volgers oplevert. Ga je me ook volgen op instagram? Gebruik jij instagram vaak?

Laat een reactie achter