AI even geleden zag ik bij meisje eigenwijsje de warme zomerse tag. Ondanks dat het weer niet meer zomers is toch nog even ingevuld, omdat ik hem wel leuk vond. 

Het is warm, de zon schijnt, je zit op een terrasje, wat drink je?
Ik drink vermoedelijk water of cola zero. Vanwege borstvoeding drink ik vrijwel niet, maar anders had ik vast een rose ook lekker gevonden.

Stel je voor: een heerlijke lange warme zomeravond, wat doe je dan het liefst?
Genieten van onze tuin, buiten zitten, barbecue aan, wat te drinken, samen met M en Zoon of samen met vrienden lekker kletsen. Overigens zou ik een kampvuur ook leuk vinden.

Ontbijt: binnen of buiten?
Eigenlijk altijd binnen, misschien eens veranderen. Als we op vakantie zijn met mooi weer kamperen we vaak, dan eten we alles buiten eigenlijk. Wel heel fijn.

Een lange broek, een zwierig jurkje of een jumpsuit, wat draag jij het liefst met dit weer?
Een jurkje denk ik, lekker los en zomers. Ik vind blote benen wel lekker.

Wat ligt er voor jou op de barbecue?
Vanalles, kippendijen vind ik erg lekker, spareribs of een hamburger. Maar ook allerlei groente, bosui, venkel, courgette, paprika. Erg lekker ook! Ik vind volgens mij vooral variatie lekker hierbij. Vis ben ik niet zo’n liefhebber van, eet het soms wel, maar sla ik net zo lief over.

Let’s talk nailpolish! Welke kleur draag je nu het liefst? Op je vingers of op je tenen? Beide de zelfde kleur of hoeft het niet te matchen?
Mijn vingernagels lak ik zelden of hooguit met blanke lak. Ik vind het vaak te aanwezig. Mijn teennagels zijn bijna altijd wel gelakt in de zomer, vaak roze of paars, soms een andere kleur. Ik heb een lelijke teennagel (kalknagel) en dat valt zo veel minder op. Als ik veel op blote voeten of slippers loop vind ik dat wel fijn.

Je staat bij je favoriete ijssalon, even tijd voor wat verkoeling. Wat bestel jij?
Bij een ijssalon ga ik uit van roomijs. Ik neem dan vaak iets met chocola, pistache en soms een citrusvruchtijsje.

Strand, zwembad, of je eigen achtertuin?
Eigen achtertuin. Ik vind de rust daar heerlijk. Ik heb 10 jaar op loopafstand van een heel erg druk strand gewoond. Ik kwam er zelden. Zwemmen vind ik wel fijn, maar vaak zo druk.

Je ligt te slapen en dan ineens hoor je het: een MUG. Deel nu je beste anti-muggen-tip.
Naast mijn man liggen, die wordt wel gestoken en ik niet. Tenminste niet meer sinds ik chemokuren heb gehad, maar of dat nou zo’n geweldige tip is….

Dan nog een paar aanvullende vragen:

Ga je op vakantie, zo ja waarheen?
Nee, helaas nu nog niet. M kon geen vrij krijgen deze zomer. In november hebben we wel twee weken vrij, maar ik mis het kamperen wel dit jaar. Volgend jaar gaan we absoluut wel!

Heb je een zwembad in de tuin?
Ja, een kleintje waar ik net in kan zitten. Lekker om af te koelen en vooral ook te spelen met Zoon. Hij vindt dat heerlijk.

Favoriete zomeroutfit van je kindje?
Eigenlijk zo min mogelijk, meestal gewoon een simpele romper en verder niets. Ik vind wel korte broeken met een shirtje erg leuk staan bij Zoon dus als het net iets koeler is krijgt hij die wel aan.

Leukste vakantie als gezin tot dusver?
Geen nog helaas, maar goed, Zoon is nog geen 5 maanden.

Voel je vrij de tag over te nemen!

2 reacties

  1. iliveformydreams.com op augustus 28, 2014 om 1:29 pm

    Leuk om je antwoorden te lezen!

    • Maaike op augustus 29, 2014 om 8:05 am

      Mooi! Dat is ook de bedoeling.

Laat een reactie achter