En toen was het na een vliegende start op mijn blog ineens ontzettend stil. Ondanks dat ik graag schrijf, ondanks dat ik graag een leuke blog wil hebben…

Ik vond dat ik dagelijks een blogje moest plaatsen. Ik vond dat ik elke keer inhoudelijk goede stukken moest plaatsen. Gewoon wat tikken was niet genoeg. Dat in combinatie met ziek zijn, veel te weinig slaap en gewoon drukte lukte natuurlijk niet.

Oftewel ik start opnieuw. Nu gewoon met schrijven als ik zin heb. Schrijven over wat me bezig houdt. Niet per se een weekoverzicht met heel veel foto’s. Misschien verschijnt er soms even geen blog, dan heb ik even geen tijd of zin om te schrijven. Misschien komen er ineens meerdere blogs in een week, dan heb ik er wel zin in.

Ik zie het wel. Hoe dan ook: een nieuwe start voor mijn blog!

4 reacties

 1. Petra op november 29, 2014 om 3:19 pm

  Welkom terug. En ik blog ook niet dagelijks. Doe het wanneer het jou uitkomt, dan blijft het ook leuk.

  • Maaike op november 29, 2014 om 4:12 pm

   Dank je! Eigenlijk was jouw blog over 10 maanden bloggen de aanleiding om te bedenken dat dit natuurlijk niet zo perfectionistisch hoeft als ik had bedacht. 🙂

 2. Cyn op december 8, 2014 om 5:12 pm

  Gelijk heb je, het moet natuurlijk wel leuk blijven! Succes en vooral veel plezier met schrijven!

Laat een reactie achter