Dingen zelf maken en in elkaar zetten vind ik geweldig, maar het kost vaak veel tijd en energie die ik niet altijd heb. Maar alles kant en klaar uit de winkel kopen vind ik ook niet altijd leuk. Ik mocht van printable happiness een paar van hun producten uitproberen en dat is eigenlijk een hele mooie tussenweg.

slinger en raamtekening Bliep robot

Wat is printable happiness?

Printable happiness is een nieuw bedrijf van Anke. Zij heeft al langer raamtekening.nl en nu dus ook printable happiness. Hier kan je allerlei producten bestellen die je zelf kan printen. Denk aan posters, slingers, kleurplaten strijkkraalpatronen en cadeaupapier. Natuurlijk zitten er ook raamtekeningen bij. Ik mocht voor Cas verjaardag een verjaardagspakket testen in thema Bliep robot en kreeg voor Ruub ook nog een dieren slinger en een alfabetposter uit de serie beestenboel. Er zijn ook thema’s als dinosaurussen, eenhoorns, boerderij, kitten, Pasen en grote broer/zus en meer.

Wat krijg je dan precies?

Als je een pakket bij printable happiness besteld krijg je één of meer pdf bestanden die je printen met bijbehorende instructies hoe je iets in elkaar kan zetten. Wat ik erg leuk vond was dat je ook verschillende formaten van hetzelfde bestand krijgt waardoor je de grootte van je slinger, poster of kleurplaat zelf kan kiezen.

Deze pakketten print je uit een zet je indien nodig in elkaar. Erg fijn vond ik dat bij de raamtekening ook instructies stonden hoe je bijvoorbeeld het beste met dubbel glas om kan gaan.

materialen raamtekening printable happiness

Wat vind ik van de producten van printable happiness?

Ik vind de pakketten erg leuk! De instructies zijn erg duidelijk, maar vooral de kwaliteit van de producten is hoog. Alles ziet er echt mooi en verzorgd uit. Ik vond het leuk om iets bijzonders te hebben op Cas verjaardag zonder dat het me uren kostte om alles te maken en vooral ook te verzinnen. Wel heb ik alles op mijn werk geprint waar een echt goede printer staat, dat maakt het resultaat gewoon mooier. Het tekenen van de raamtekening is echt wel wat gepriegel, maar erg leuk, groter is waarschijnlijk makkelijker. Ook de beestenboel slinger was best veel werk, maar het resultaat is zo leuk!

Om een goede indruk te geven ga ik gewoon wat foto’s laten zien, want die zeggen zo veel meer als worden in dit geval!

Feestpakket Bliep robot

Hieronder foto’s van het Bliep robot pakket met allerlei vrolijke materialen die ook nog eens echt handig zijn. Het meeste hebben we daadwerkelijk gebruikt en ik bewaar dit ook zeker voor volgend jaar!

uitnodiging Bliep Robot
Uitnodiging Bliep robot
slinger en raamtekening bliep robot
slinger en raamtekening Bliep robot
Welkom op dit feestje
Welkom op dit feestje
cadeaupapier, uitdeelzakje en kleurplaten Bliep robot
cadeaupapier, uitdeelzakje en kleurplaten Bliep robot
aftelkalender en checklist Bliep robot
aftelkalender en checklist Bliep robot

Beestenboel voor Ruubs kamer

Op Ruubs kamer hebben we verschillende dieren, op posters, een vossenkop en een klok. Daar passen dus dit soort posters en slingers prima bij.

posters kamer Ruub
Posters kamer Ruub

Hieronder zie je de vrolijke alfabetposter beter. Ik overweeg hem ook op A3 uit te printen voor op de wc. Dan kan Cas wat meer met letters oefenen.

alfabetposter beestenboel
alfabetposter beestenboel

Deze vrolijke slinger hangt op Ruubs deur, net even een leuk detail voor zijn kamer!

Beestenboel slinger
Beestenboel slinger

Mocht je nu ook willen knutselen en mooie dingen willen maken zou ik zeker even naar printable happiness gaan. Ik zag dat ze ook een onwijs leuk paaspakket heeft!

Vrolijk worden van printen met printable happiness

Deze blog is geschreven in samenwerking met printable happiness.

1 reactie

  1. Kerstsfeer zonder kerstboom | Moe-dig! op december 14, 2019 om 11:09 am

    […] het huis net iets meer in kerstsfeer kon brengen toen ik terug moest denken aan de versiering voor Cas verjaardag. Daarbij had ik onder andere een raamtekening gemaakt en dat zag er erg leuk uit. De stift had ik […]

Laat een reactie achter