fbpx

Cas moet vanmiddag naar de oogarts dus ik besluit hem thuis te houden van de peuterspeelzaal. Hij is daar vaak erg moe van en met een lang onderzoek in het ziekenhuis in de middag lijkt me dat niet handig. Jammer,

maar helaas. In de ochtend doen we niet zo veel. Ik rijd alleen even naar de action om een zonnebril voor Cas te kopen vanwege de oogdruppels die hij ’s middags moet.

Na de lunch breng ik Ruub naar een vriendin die op hem past. Haar dochters vinden het helemaal leuk een baby bij hen thuis (zie foto).  Het gaat ook prima met hem daar en dat is fijn. Hij is niet altijd even makkelijk met oppas dus dan is het heel fijn als het nu heerlijk soepel loopt. Tenminste…totdat ik hem kom halen en even wat spullen in de auto ga leggen om hem erna op te halen. Dat was toch echt niet de bedoeling.

Bij de oogarts gaat het goed, hoewel Cas de onderzoeken niet leuk vindt. Hij wil op een gegeven moment gewoon naar huis en geen gedoe meer. Toch doet hij het knap en een pakje chocomel in de tijd dat de oogdruppels inwerken helpt ook voor hem. Helaas blijken zijn ogen echt niet goed en gaan we dus die middag ook een bril uitzoeken.

Ook geen succes voor Cas en ook best moeilijk, want een bril in die kleine maat hebben opticiens niet heel veel. Gelukkig vinden we wel een leuke. Nu wachten tot die klaar is.

Vrijdag

Ik ben zo blij dat ik net binnen ben van peuter ophalen. #regen #onweer

Een bericht gedeeld door Maaike (@maaikeschrijftop) op

Vandaag gaat Cas wel gewoon naar de peuterspeelzaal. Hij heeft er ook veel zin in dus dat is erg fijn! Hij speelt er heerlijk en ze knutselen aan een weerkaart. Erg leuk om te zien hoe trots hij er op is. Het regent al een beetje als ik hem ophaal, maar tijdens de lunch begint het echt hard te regenen. We blijven lekker binnen vanmiddag!

De rest van de dag doen we dus ook niet veel spannends meer, het is gewoon een rustige middag.

Zaterdag

IMG-20170715-WA0015-min
IMG-20170715-WA0027-min
20170715_104617-min
20170715_110331-min
20170715_104742-min
20170715_115644-min

Het is weekend en we willen dit weekend een hoop opruimen en in orde maken voor verkoop weer. Zaterdag is vooral M druk bezig met het opruimen van de garage. Veel werk maar wel nodig en je ziet ook resultaat. Ik zoek zelf een aantal dozen uit en gooi ook weer een hoop weg. Ruimte in ons huis!

Verder gaan we in de ochtend naar de sperwershof. We plukken een mooie bos bloemen, drinken wat en kijken naar de prachtige tuin. Ook nemen we wat verse kruiden mee naar huis. Cas is helemaal weg van het idee bloemen plukken en blijft er over praten. Een groot succes dus!

Zondag

#Eten overal! #baby #vies

Een bericht gedeeld door Maaike (@maaikeschrijftop) op


Zondag gaan we weer verder in huis. We vouwen was op, verschonen bedden, doen boodschappen en werken in de tuin. Cas helpt ons met allerlei klusjes en vindt dat geweldig. Echt snel gaat het daardoor niet, maar dat maakt niet uit. Het is wel gezellig en we krijgen wel dingen voor elkaar. Ruub speelt lekker, slaapt lekker en smeert zichzelf volledig onder met eten. Een rustige dag thuis, maar wel met hard werken dus.

In de avond komt Ruub overigens heel moeizaam in slaap, hij blijft maar onrustig. Ik merk dat ik dat lastig vind. Ik had zin om even lekker serie te kijken, maar tegen de tijd dat hij sliep moest ik dat ook. Het blijft lastig.

Maandag

Samen spelen. Alleen vindt Cas het erg moeilijk als Ruub in de buurt komt. 😉 #project365maaike #project3652017

Een bericht gedeeld door Maaike (@maaikeschrijftop) op


Laatste week voor de zomervakantie deze week. Vanmorgen gaat Cas dus lekker naar de peuterspeelzaal. Ruub valt snel in slaap en slaapt ook lang. Ik moet hem wakker maken om Cas te gaan halen. En dat na een nacht met maar een keer wakker. Zo fijn!

In de ochtend werk ik aan mijn blog en ben lekker even zelf bezig met dingetjes. Daarna ga ik Cas halen op de fiets. Ruub lijkt het helemaal geweldig te vinden, Cas vindt het vooral snel geloof ik.

In de middag speel ik met kindjes, doe het huishouden en maak wat afspraken over een gesponsorde blogpost volgende week.

Een stuk betere week als vorige week, een drukke week ook, maar ook veel meer slaap. Hoe was jullie week?

Vind ik leuk:

Lezer interactie

Comments

 1. Nicole Orriëns zegt

  Slim idee om gewoon een zomerabonnement te nemen. Dan stap je nog veel makkelijker even zo’n dierentuin binnen lijkt me.

  Fijn dat de week rustiger was en dat je toch wat meer hebt kunnen slapen!

 2. Karlien - Polished Cats zegt

  Je hebt best wel een leuke en drukke week gehad
  oh het is echt eeuwen geleden dat k nog naar een zoo ben geweest 🙂
  ook fijn dat hij zich zo flink heeft gehouden bij de oogarts, jammer dat zijn oogjes niet helemaal goed zijn, maar ik moest ook een bril dragen op een heel jonge leeftijd en door dat consequent te hebben gedaan hoefik nu geen bril meer. Dus hopelijk 😉

  liefs
  Karlien

 3. Merel zegt

  Fijn dat het slapen iets beter gaat. Niks zo funest voor eigenlijk alles, als een slechte nachtrust! En handig, zo’n zomerabonnement.

 4. Fleur zegt

  Wat een leuke en rustige week! De dierentuin is altijd leuk voor groot en klein. Ik hoop dat je er veel gebruik van hebt kunnen maken deze zomer

Trackbacks

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: