WHATSAPP COACHING

Heb jij geen behoefte aan uitgebreide gesprekken? Maar heb je soms wel behoefte aan iemand die even met je meedenkt over hoe je het beste iets kan aanpakken? Of wil je gewoon even je verhaal kwijt? Dan kan het fijn zijn om WhatsApp coaching aan te gaan.

Hierbij kan je mij voor een bepaalde tijd berichten sturen met vragen en ik zal hierop binnen 24 uur reageren.

De drempel om om hulp te vragen is zo lager en je hebt veel meer het gevoel dat je het niet alleen hoeft te doen. En dat terwijl je dan niet elke keer een beroep op je vrienden of familie hoeft te doen.

Per week betaal je Eur 23,- voor dit contact. In combinatie met één van mijn trainingen of video coaching krijg je 10% korting.

Prijs is per week, incl. btw

Review

"Via social media kwam ik in contact met Maaike. Een lieve vrouw die haar armen om je heen slaat en je onder haar vleugels neemt. Zo kunnen we samen van start om er echt een succes van te maken." - Florence

HOE WERKT HET?

Coaching via WhatsApp kan je eigenlijk vooral zien als een steuntje in de rug. Je krijgt mijn telefoonnummer en ik vraag het jouwe. Daarmee kunnen we elkaar berichten sturen. Als jij tegen iets aanloopt of een vraag wilt stellen, stuur je me een berichtje. Ik antwoord je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen een dag. Soms zal ik ook contact met jou zoeken, zeker als je weinig van je laat horen. Je gaat dit traject natuurlijk niet aan om geen contact te hebben. Je kan hier per week gebruik van maken, maar natuurlijk kan je ook meerdere weken achter elkaar afnemen. Deze vorm van coaching is het meest effectief in combinatie met één van mijn trainingen.

Weet je niet zeker of WhatsApp coaching bij jou past, stuur me dan vooral een berichtje. Dan kijken we samen wat goed voor jou is. Het kan goed zijn dat ik je adviseer om naast individuele coaching ook te kiezen voor een training.

Let op: in alle gevallen van coaching zal ik beoordelen of deze vorm van coaching voor jou geschikt is. Ik ben wel hulpverlener, maar geen psycholoog of psychiater. Dit kan soms betekenen dat ik je moet adviseren om hulp te zoeken via een andere weg. Natuurlijk denk ik dan graag met je mee.