Bij de lancering van Moe-dig! hoort natuurlijk feest! En wat kan ik beter doen als een win-driedaagse te organiseren? De komende 3 dagen komt er elke dag een winactie online!

Fotografie bon

Alweer bijna een jaar geleden hebben wij meegedaan aan de herfst mini schoot van past&present fotografie. Petra heeft toen prachtige foto’s van ons gemaakt met de mooie herfstkleuren in het bos. Daarna zijn we elkaar bonnen volgen op Instagram.

Naast gezinsshoots kan je bij past&present fotografie ook terecht voor new bornfotografie, zwangerschapsshoot, familieshoot, een cakesmash met werkelijke prachtige taarten die zij zelf maakt en bruidsfotografie. Kijk vooral hieronder naar de foto’s van ons of op haar Instagram voor meer foto’s.

Wat kan je winnen?

Ik mag van Petra een bon verloten van 25 euro die je bij haar kan besteden. Deze krijg je digitaal en kan je in overleg besteden.

Wat moet je daarvoor doen ?

 • Laat hieronder een leuke reactie achter met wat voor shoot jij zou willen doen. En geef daarbij antwoord op de vraag wat je van mijn nieuwe naam, podcast of website vind.
 • Als je op dit bericht op Facebook ook reageert of het deelt word ik daar erg blij van.
 • Niet verplicht, maar volg vooral mijn Instagram en die van past&present fotografie.
 • We vinden het beiden erg leuk als je onze Facebook pagina’s een like geeft. Moe-dig! en Past&present fotografie.
 • Je kan meedoen tot een met woensdag 18 september!

De kleine lettertjes

De bon is niet geldig samen met andere acties of kortingen. Ook is hij niet geldig op de mini schoot in de enka fabriek. Dat betekent wel dat je een flink deel van de herfst mini shoot die wij vorig jaar deden er van kan betalen! Past&present fotografie is gevestigd in Nieuwegein. Het is handig om hier rekening mee te houden als je meedoet. De fotoshoot zal dus in de regio Utrecht plaatsvinden.

Veel succes allemaal en wie weet win jij wel die fotografie bon!

Lees ook: waarom je mooie foto’s van je gezin moet laten make

Gefeliciteerd Marieke, je hebt gewonnen!

Alle winacties van de windriedaagse

De fotografie bon is ter beschikking gesteld door Past&present fotografie

6 reacties

 1. Kirsten Mamagisch op september 11, 2019 om 11:06 am

  Wat een ontzettend leuke winactie. Al tijden wil ik leuke foto’s laten maken van ons gezin, zodat we ook eindelijk eens een mooie familiefoto aan de muur kunnen hangen! En over je nieuwe naam: ik vind ‘m fantastisch! Moeders zijn met regelmaat moe maar zijn ook verschrikkelijk moedig. Je bewandelt als moeder een pad waarop je nooit weet wat je tegen zult komen. Moed is daarbij een grote vereiste!

  • Maaike op september 11, 2019 om 11:38 am

   Dank je wel voor je leuke reactie!

 2. […] Winactie 1: Fotografie bon […]

 3. Marieke op september 15, 2019 om 6:06 pm

  Super tof! Zou heel graag straks een mooie herfst of lenteshoot willen doen nu ons gezin compleet is!

 4. Rowi op september 15, 2019 om 6:55 pm

  Ik vind het heel moedig van je, dat je een nieuwe naam hebt ! De naam vind ik heel leuk en kinkt ook heel leuk. Ik hoop dat je nog meer volgens zult krijgen. Wat een te gekke winactie, ik zou heel graag een zwangerschapsshoot of newborn shoot doen bij past&present.

 5. […] Winactie 1: Fotografie bon […]

Laat een reactie achter