De afgelopen weken wat het thuis een hoop aftellen. Natuurlijk aftellen tot vandaag, pakjesavond. Cas vond het de eerste tijd ontzettend lastig en moeilijk te overzien. Sowieso is Sinterklaas natuurlijk spannend voor kleuters. We hebben het iets makkelijker weten te maken voor hem door inzichtelijk te maken met aftelblokjes van Made with Joy

Aftelblokjes

De aftelblokjes zijn 4 houten blokjes waarvan 2 met getallen, een met de tekst nachtjes, dagen, weken en maanden. De laatste en grootste laat zien tot waar je aftelt, in dit geval, tot pakjesavond, tot de vakantie, tot ik jarig ben en tot kerstmis. Oftewel voor de meest belangrijke gebeurtenissen voor kinderen kan je deze gebruiken. 

Aftelblokjes

Cas ging iedere ochtend de dag aftellen en het gaf hem duidelijk rust om te zien hoe lang hij nog moest wachten en dat is heel fijn. Ik ben echt heel blij dat ik deze gekregen hebt. Lees vooral verder als jij ook een setje wil winnen!

Made with Joy

Ik heb natuurlijk al eerder samengewerkt met Made with Joy Twee keer zelfs inmiddels. Als je deze links bekijkt zie je de mooie dingen die Joyce maakt. Ze maakt mooie babyproducten zoals boxkleden, babynestjes en ook hoezen voor de stokke kinderstoel, maar ook kleding. En volgens mij is er heel veel mogelijk als je met haar overlegd. Op dit moment is haar website hard onderweg zodat bestellen nog makkelijker wordt, maar het persoonlijk contact maakt deze webshop gewoon fijn. De kleding wordt helemaal naar jouw wens gemaakt, je kan kiezen uit allerlei stofjes en indien nodig wordt er iets voor je besteld. Als ik iets bijzonders wil vind ik dit echt een webshop om te gaan kijken en te overleggen. Natuurlijk kon ik het niet laten om ook voor 5 december wat mooi te bestellen voor Cas en Ruub. Kijk vooral mee hieronder….

Trui voor Cas
Setje voor Ruub

Winactie

Ik zei het hierboven al, je kan ook een setje aftelblokjes winnen. Hier lees je wat je daar voor moet doen!

 • Reageer op het facebookbericht over deze winactie met voor wie je deze aftelblokjes wilt winnen.
 • Voor een extra winkans mag je me volgen op facebook of instagram. Dit is natuurlijk niet verplicht, maar daar maak je me wel erg blij mee!
 • Ook Made with Joy zou erg blij worden van volgen of liken op social media. Je vindt haar hier op facebook en instagram.  Haar volgen levert ook een extra winkans op!
 • Delen, liken of reageren op social media zou helemaal geweldig zijn, maar ook dat is natuurlijk niet verplicht!

De winactie loopt tot en met woensdag 12 december, de dag erna zal ik een winnaar trekken. 

Aftelblokjes en andere mooie producten van Made with Joy

De aftelblokjes heb ik gekregen van Made with Joy ter review en de prijs is ook door haar ter beschikking gesteld. 

3 reacties

 1. Marian B op december 6, 2018 om 12:01 pm

  Leuk! Mijn zoontje heeft behoefte aan structuur en wil altijd graag weten hoe lang iets nog duurt. Dit is een mooi hulpmiddel!

 2. […] De december bloghop dit maal. December is sowieso echt leuk, want natuurlijk loopt de winactie voor Made with Joy ook […]

 3. Selina op december 7, 2018 om 3:28 pm

  Oh wat leuk! Bij beide dochtertjes moet alles vooral zichtbaar zijn….. de ene heeft vermoedelijk add en de andere is hoog sensitief….. dus ik doe heel graag mee!

Laat een reactie achter